Εξοχική Κατοικία 300 τ.μ., Πλατρειθιάς, Ιθάκη, 300.000 €

Κοινοποίηση
Tweet

δείτε τον χάρτη

Η αποτύπωση στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση και όχι ακριβής.

Χαρακτηριστικά

  • Πώληση
  • Εξοχική Κατοικία
  • 300 τ.μ. 
  • Πλατρειθιάς, Ιθάκη
  • 300.000 €

Περιγραφή

Πωλείται διώροφο κτίριο στον Πλατρειθιά σε ένα από τα πιό όμορφα σημεία της Ιθάκης. Μία πολυτελής κατασκευή 300 τ.μ. σε συνολικής έκτασης οικόπεδο 373,90 τ.μ. Αντισεισμικός σχεδιασμός , απεριόριστη θέα στην θάλασσα και το καταπράσινο δάσος της Ιθάκης. Αποτελείται από:
Στο ισόγειο: Διαμέρισμα 100 τμ με Τζάκι και 3 υπνοδωμάτια ( το ένα master με δικό του λουτρό ), σαλόνι ενιαίο με κουζίνα και λουτρό. Όμορφη κατασκευή με έξυπνη διαρρύθμιση.
Στον 1ο Όροφο: Διαμέρισμα 100 τμ με με Τζάκι και 3 υπνοδωμάτια ( το ένα master με δικό του λουτρό ), σαλόνι ενιαίο με κουζίνα και μεγάλο λουτρό. Όλοι οι χώροι οδηγούν στην μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα σε βουνό και θάλασσα. το κάθε διαμέρισμα έχει αυτόνομη είσοδο.
Υπόγειο: 100 τμ το οποίο είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να είναι έτοιμο για μελλοντική κατοίκηση.
Το κτίριο έχει 2 στέρνες, δημοτική παροχή νερού, Τέντα, θέσεις πάρκινγκ, αυτόνομη θέρμανση, Πρόσοψης σε 2 δρόμους. Αυτό το συγκρότημα διαμερισμάτων λόγω της θέσης του σε ένα όμορφο μέρος με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και στο καταπράσινο δάσος αποτελεί αξιόλογη επιλογή για κάποιον που αναζητά μια μόνιμη κατοικία ή εξοχικό αλλά παράλληλα και ένα μόνιμο εισόδημα από ενοικίαση κατοικιών. Απεριόριστες δυνατότητες προκύπτουν από την εκμετάλλευση του κτιρίου. **Ως τώρα μένουν μέσα οι ιδιοκτήτες**. Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης. 

Τιμή Πώλησης: 300.000 €

Επικοινωνία

Master Agency Ρένια Μακρή / +30 694 393 1222

Ο Πλατρειθιάς είναι ένα πολύ όμορφο μέρος γιαυτό και κάθε χρόνο το επισκέπτονται εκατοντάδες τουρίστες. Σκάφη αναψυχής κάθε είδους επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι κατά δεκάδες το συγκεκριμένο λιμάνι στο Βαθυ που απέχει 16χλμ. Τα σπίτια είναι χτισμένα αμφιθεατρικά ενώ τα περισσότερα είναι πολύχρωμα, διώροφα κατά την επτανησιακή παράδοση.
Η Ιθάκη είναι νησί των Επτανήσων και βρίσκεται στα νότια της Λευκάδας και στα βορειοανατολικά της Κεφαλλονιάς. Στην Ιθάκη ο απαιτητικός επισκέπτης θα βρει όλων των ειδών τα Εστιατόρια, Ταβέρνες, Κεφετέριες και Μπαρ για μια ποιοτική και αξέχαστη διασκέδαση. Έχει πάρα πολλές και πανέμορφες παραλίες με βότσαλο και γαλάζια κρυστάλινα νερά και έτσι αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού. Επίσης, ο επισκέπτης θα βρει μεγάλα σούπερ μάρκετ, Τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, φαρμακεία, ταχυδρομείο, γιατρούς, μέσα μεταφοράς κλπ.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια