Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Σκουπιδότοποι Πολυτελείας

Σκουπιδότοποι Πολυτελείας
Πετρής Σπήλιος

Υπαίθριες γκαρσονίερες

Σκουπιδότοποι Πολυτελείας

 

Πηγαίνοντας κανείς μια βόλτα σε ορεινά κυρίως μέρη της περιοχής μας θα συναντήσει αρκετούς μίνι σκουπιδότοπους, ...εφοδιασμένους με διάφορες οικιακές συσκευές, έπιπλα και γενικά είδη σπιτιού.

Η ποικιλία είναι πράγματι αξιοθαύμαστη, φούρνοι, φουρνάκια μικροκυμάτων, πλυντήρια, κρεβάτια, κούνιες για το παιδί σας, γραφεία, κομοδίνα, ντουλάπες καθώς και είδη υγιεινής όπως νιπτήρες, λεκάνες και άλλα. Η προηγούμενη πρόταση θα μπορούσε να είναι διαφήμιση καταστήματος με είδη σπιτιού. Δυστυχώς δεν είναι. Αποτελεί πραγματικότητα. Πολλές φορές μάλιστα τα περιστατικά αυτά γίνονται πρόκληση, καθώς παρά τη σήμανση που υπάρχει σε αρκετά τέτοια σημεία, συνεχίζουν να δρούν ανενόχλητοι. Πολλές φορές μάλιστα η κατάσταση γίνεται ενοχλητική καθώς η υπηρεσία καθαρισμού του αντίστοιχου δήμου/κοινότητας αργεί χαρακτηριστικά να δράσει είτε γιατί αδρανεί για διάφορους λόγους, είτε γιατί δεν έχει ενημερωθεί. Εκτός απο το άκρως αντιαισθητικό θέαμα που αντικρίζει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις, προκύπτει και το θέμα της δημόσιας υγείας. Φανταστείτε καθώς περπατάτε μέσα στη φύση βγάζοντας βόλτα τον τετράποδο φίλο σας να αντικρίσετε ξαφνικά στη μέση του δάσους μια…υπαίθρια γκαρσονιέρα.

Το παράξενο σε αυτήν την υπόθεση είναι η σιγή ιχθύος που τηρούν οι περισσότεροι τοπικοί φορείς φοβούμενοι ίσως το πολιτικό κόστος. Βέβαια, εκτός απο τις αρμόδιες υπηρεσίες υπεύθυνοι είναι και οι απλοί πολίτες οι οποίοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούν σε τέτοιου είδους ζητήματα. Η μόνη λύση στο θέμα αυτό είναι η τακτικότερη επιτήρηση σε τέτοιους χώρους καθώς και οι παραδειγματικές ποινές στους δράστες. Όμως…έχουμε εκλογές τώρα, προεκλογικοί αγώνες, ομιλίες, συγκεντρώσεις…δεν υπάρχει χρόνος για αυτά, θα τα λύσουν μετά αυτά…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις