Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τσίπρας από την Κρήτη: Φουριάρικο κατσίκι ο Μητσοτάκης, κρύφτηκε πίσω από τα παντελόνια του Πολάκη

Τσίπρας από την Κρήτη:  Φουριάρικο κατσί...

Βολές για τη στάση του στην πρόσκληση για τηλεμαχία

"Το πρώτο βράδυ που ζήτησα από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έρθει σε μια ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση να αναμετρηθούμε οι δυο μας με επιχειρήματα, άρχισε να πηδά δεξιά και αριστερά σαν το φουριάρικο κατσίκι για να το αποφύγει", σχολίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με τη στάση του κ. Μητσοτάκη για το ντιμπέιτ. Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στο Χουδέτσι του Ηρακλείου, και μίλησε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές από την Κρήτη.

Σχολίασε πως ο πρόεδρος της ΝΔ "το πρώτο που βρήκε να πιαστεί ήταν από τα παντελόνια του Πολάκη και κρύφτηκε από πίσω μπας και αναδείξει ως κεντρικό ζήτημα όχι την αναμέτρηση για την οικονομία, αλλά να μας κάνει λέει πρόταση μομφής γιατί 'μας στέρεψε το ήθος'". "Δεν θέλω να αναφερθώ σε ζητήματα ήθους, ιδίως απ' αυτούς που είχαν στενούς συνεργάτες ανθρώπους που διέπραξαν εγκλήματα και τους κάλυψαν", συνέχισε.

Έκλεισε την αναφορά του επί του θέματος λέγοντας το εξής: "Ουδείς σε αυτόν τον τόπο κατάφερε να δοξαστεί κρυπτόμενος, ουδείς μπορεί να κρυφτεί και δεν θα το κάνει αυτό ούτε ο κ. Μητσοτάκης όσο κι αν έχει ισχυρά μιντιακά συγκροτήματα πίσω από τα οποία κρύβεται". "Θα αναγκαστεί", τόνισε, "να αναμετρηθεί με τις προτάσεις και τον πολιτικό λόγο και αν δεν θελήσει αυτός να κάνει ντιμπέιτ εγώ θα είμαι εδώ να κάνω ντιμπέιτ με τον λαό, να μιλώ με τους ανθρώπους, να πηγαίνω στα χωριά, να μιλώ με τους δημοκρατικούς πολίτες, να παίρνω δύναμη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις