Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο εκτελεστής, καταζητείται ο αδερφός του – Βικτώρια Καρύδα: Εύχομαι τα χειρότερα για τον δολοφόνο – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο εκτελεστής,...

Ο κατηγορούμενος δεν ανοίγει το στόμα του

Στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της μίλησε η Βικτώρια Καρύδα σε μια πρώτη αντίδραση μετά την είδηση της σύλληψης του ύποπτος για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή. Το γνωστό μοντέλο ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία και ευχήθηκε τα χειρότερα για τον άνθρωπο που της στέρησε τον άνδρα της ζωής της και πατέρα των δυο παιδιών της.

"Χαίρομαι πάρα πολύ που αυτός ο άνθρωπος... τον έχουν πιάσει, εύχομαι το χειρότερο γι' αυτόν τον άνθρωπο. Η Ασφάλεια κάνει τη δουλειά της κι εύχομαι να πάνε έτσι όπως πρέπει να πάνε τα πράγματα" δήλωσε χαρακτηριστικά. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για επαγγελματία ψυχρό εκτελεστή που δεν συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές και κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τους ηθικούς αυτουργούς, αυτούς δηλαδή που πλήρωσαν το συμβόλαιο θανάτου, με τους αστυνομικούς να τον φωνάζουν «μουγγό».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας εντοπίστηκε την Τρίτη, 2 Απριλίου, στην περιοχή της Γλυφάδας και μάλιστα η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή αφού επιχείρησε να διαφύγει εμβολίζοντας με το όχημα στο οποίο επέβαινε τα συμβατικά αυτοκίνητα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες άμεσος συνεργός στη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ήταν ο 35χρονος αδερφός του δράστη ο οποίος και αναζητείται από τις αρχές.

Αμέσως μετά τη δολοφονία τα δύο αδέρφια επέστρεψαν στη Βουλγαρία αεροπορικώς από το «Ελ . Βενιζέλος». Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου που επικαλείται αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι ο 35χρονος βρίσκεται ακόμα στη Βουλγαρία.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία για την υπόθεση θα γίνουν το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου του 2018. Κρατώντας το πιστόλι, περίμενε τον Μακρή να βγει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο. Ο εκτελεστής τον πλησίασε και τον εκτέλεσε ρίχνοντάς του έξι σφαίρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις