Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για νέο μεσαίωνα κάνει λόγο η εταιρεία που φέρνει στην Πάτρα το συγκρότημα «Σάπιος Χριστός»- ΟΛΗ η ανακοίνωση

Για νέο μεσαίωνα κάνει λόγο η εταιρεία π...

ΔΕΙΤΕ τι υποστηρίζει

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν με την συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρεία, θέμα το οποίο ανέδειξε το thebest.gr. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για μεσαίωνα και προσθέτει ότι ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Στον εισαγγελέα Πατρών για συναυλία του "Σάπιου Χριστού" λόγω προσβολής των θείων... Ο Δήμος δε δίνει την αίθουσα, λόγω τεχνικών προβλημάτων απαντά η Μαιζώνος

 

"Αγαπητοί φίλοι και fans των Rotting Christ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου.

Ως δικαιολογία πρόβαλαν ότι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πίνακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!!

Όπως πληροφορηθήκαμε από τα Πατρινά ΜΜΕ και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αίγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού.

Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει δύο μέρες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα ότι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα. Είναι γεγονός ότι ζούμε μεσαιωνικές στιγμές....!

Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις