Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Π...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το Σαββάτο 23 Φεβρουαρίου 2019 ,  ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κα Γούλα Βασιλική, στην σύντομη ομιλία της, τόνισε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της κοπής πίτας του συλλόγου καθώς ο σύλλογος έκλεισε 5 χρόνια λειτουργίας και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει ανιδιοτελώς όλο το Δ.Σ να παλεύει για την έγκυρη ενημέρωση, την έγκυρη πρόληψη, την εκπαίδευση και την διεκδίκηση πραγμάτων για τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη αλλά και για το ευρύτερο κοινό.

Στη συνέχεια παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή που ορίστηκαν έπειτα από τις εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Η πρόεδρος του συλλόγου ευχήθηκε υγεία σε όλους και δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και μέσα από συλλογική προσπάθεια να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα ,πατήρ Σκιαδαρέσης Νικόλαος ,εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου, ο οποίος και ευλόγησε και την πίτα του συλλόγου, ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας & Αλληλεγγύης κος Αντώνης Χαροκόπος εκπροσωπώντας και τον Περιφερειάρχη κο Απόστολο Κατσιφάρα, ο βουλευτής κος Νικολόπουλος Νικόλαος, η κα Παπαϊωάννου Τασία και η κα Φωτοπούλου από τη Φλόγα, η κα Δημοπούλου Αδαμαντία από το Αγκαλιάζω, η κα Ρένα Χυτοπούλου από το Αλμα Ζωής Πάτρας, η κα Αθηνά Τραχήλη Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού συλλόγου, ο κος Σπηλιόπουλος Χρήστος πρόεδρος του Φωτεινού Αστεριού, ο κος Βάσσης Κωνσταντίνος ιατρός εκπρόσωπος των Τ.Ο.Μ.Υ του Δήμου Πατρέων, ο κος ΠαπαρώδηςΡόδης Ιατρός Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος και η κα Παππά Αλεξία Βοτανολόγος. Ο κος Τζανάκος Νικόλαος απέστειλε το χαιρετισμό του και διαβάστηκε καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ΔΣ του Συλλόγου απένειμε τιμητικές πλακέτες στον κο Κατσιφάρα Απόστολο που σε αυτά τα 5 χρόνια είναι πάντα υποστηρικτής του συλλόγου και από τη δικιά του θέση στηρίζει το έργο του συλλόγου και στον κο Χαροκόπο Αντώνη που είναι ο εμπνευστής της ιδέας της ίδρυσης του συλλόγου και από τότε έως και σήμερα είναι ανελλιπώς δίπλα στο σύλλογο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πάτρας ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ, ευχαριστεί όλους τους χορηγούς ειδών και υπηρεσιών που συνετέλεσαν για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσής.

*φωτογραφίες: Φαύστα Φραντζή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις