Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

H Ματίνα Κούγελου υποψήφια με το "σπιράλ" του Πέτρου Ψωμά

H Ματίνα Κούγελου υποψήφια  με το "...

Είναι Διευθύντρια ΕΣΥ, στο κέντρο αίματος του ΠΓΝΠ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά  "σπιράλ" θα είναι η αιματολόγος Σταματία (Ματίνα) Κούγελου του Κωνσταντίνου.

«Αποφάσισα να είμαι στο πλευρό του Πέτρου Ψωμά, γιατί θέλω, όπως και πολλοί άλλοι, να δώσουμε ένα νέο αέρα στην πόλη μας. Να δώσουμε χώρο στη νεολαία μας να οραματιστεί, να πειραματιστεί και να δράσει» δηλώνει η Ματίνα Κούγελου, προσθέτοντας: «Να προσπαθήσουμε να κάνουμε την Πάτρα μας πιο καθαρή, όμορφη, λειτουργική και προσβάσιμη. Και όλα αυτά θα γίνουν, όταν θα συνειδητοποιήσουμε πως η συλλογική δουλειά και προσφορά είναι το κλειδί της επιτυχίας».

Η Ματίνα Κούγελου γεννήθηκε στην Πάτρα στις 6 Αυγούστου 1971. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ακολούθησε την ειδικότητα της αιματολογίας. Είναι Διευθύντρια ΕΣΥ, στο κέντρο αίματος του ΠΓΝΠ. Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται με την προσέλκυση εθελοντών αιμοδοτών, στοχεύοντας στην επάρκεια αίματος στην Αχαΐα και κατ' επέκταση σε όλη την Ελλάδα. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μεταγγισιοθεραπείας και μέλος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ζαφειρίου και έχουν μια κόρη, την Μαριλού, που είναι 11 χρονών.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις