Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των αγνοούμενων στη Μεσσαρά - Oι τελευταίες κλήσεις τους - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των αγνοούμενων στ...

Είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι 4 αγνοούμενοι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οπότε και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

 

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, βρέθηκε στο ποτάμι, περίπου 100 μέτρα από το σημείο που έσκαβαν οι Αρχές, και είναι καλυμμένο με νερό, λάσπη και καλαμιές.

 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της τετραμελούς οικογένειας το αυτοκίνητο της οποίας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στις Αρχάνες οι κάτοικοι παρακολουθούν “μουδιασμένοι” με αγωνία τις εξελίξεις, αναμένοντας μια καλή είδηση.

Το χωριό όπου ζει η 58χρονη αγνοούμενη με τη μικρότερη κόρη της, επίσης αγνοούμενη, μόνο καλά λόγια έχει να πει για την οικογένεια, ελπίζοντας να υπάρξει μια καλή εξέλιξη για τα τέσσερα άτομα, η τελευταία επαφή με τα οποία ήταν η αγωνιώδης έκκληση για βοήθεια της 30χρονης στις αρχές, στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στη γειτονιά της οικογένειας, η αγωνία είναι βουβή. Όπως λένε οι γείτονες, πριν από λίγα χρόνια, είχαν χάσει τον πατέρα και σύζυγο από ανακοπή, στη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής.

Ο άτυχος άνδρας ο οποίος διατηρούσε φούρνο, γιόρταζε τη συνταξιοδότησή του, στήνοντας γλέντι στο σπίτι της οικογένειας στις Αρχάνες με τις 3 κόρες του, οι δύο εκ των οποίων αγνοούνται, συγγενείς και φίλους. Ο ίδιος φρόντιζε την ψησταριά που είχε στηθεί για τα απαραίτητα εδέσματα του εορταστικού τραπεζιού και όταν βγήκε στην αυλή για να πάρει λεμόνια υπέστη ανακοπή και ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρέποντας το γλέντι και τη χαρά σε θρήνο και οδύνη.

Δεν είχε προλάβει να χαρεί τον γάμο της κόρης του επίσης αγνοούμενο και να σφίξει στην αγκαλιά του το εγγονάκι του.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου, έγιναν δύο κλήσεις από τους αγνοούμενους.

Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα που αγνοείται. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια ενώ στη δεύτερη κλήση είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος.

 

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ από το πρώτο, κιόλας, φως της ημέρας, δύτες επιχειρούν να εντοπίσουν το όχημα. Οι συνθήκες, πάντως, σύμφωνα με το διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκο Λαγουδάκη εξακολουθούν να είναι δύσκολες .

 

πηγή: cretapost.gr newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις