Γ. Ταπεινός: Γιατί κατεβαίνω με τον Κ. Σπηλιόπουλο

Πολιτική

Θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον Συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – ΜΠΡΟΣΤΑ»

07/02/2019 21:05

Μοιραστείτε το άρθρο:


Γ. Ταπεινός:  Γιατί κατεβαίνω με τον Κ. Σπηλιόπουλο Θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον Συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – ΜΠΡΟΣΤΑ»
 

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Σπηλιόπουλο, εξηγεί με δήλωσή του ο πρώην αντινομάρχης Αχαΐας Γιάννης Ταπεινός. Όπως αναφέρει:

«Το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μου,  το έχω αποδείξει μέσα από την κοινωνική, συνδικαλιστική και Αυτοδιοικητική μου πορεία.  Οι πολίτες της Αχαΐας με εμπιστεύτηκαν κατ’ επανάληψη και είχα την τιμή να τους υπηρετήσω από θέσεις ευθύνης, με τελευταία αυτή του Αντινομάρχη Αχαΐας για θέματα Παιδείας – Πολιτισμού - Αθλητισμού.

Η πορεία μου αυτή, σε συνδυασμό με το ότι ο τόπος μας δυστυχώς δεν βρίσκεται στη θέση που αξίζει, επιβάλλουν να είμαι παρών στο προσκλητήριο αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, που έχουμε χρέος να εξασφαλίσουμε στην τοπική μας κοινωνία όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά.

Η Δυτική Ελλάδα, παρά τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της και τις ευκαιρίες που δόθηκαν, έχει εισπράξει μόνο… ύφεση, αδιέξοδα, μείωση ρυθμών ανάπτυξης, μείωση απασχόλησης και στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα.

Η «ανάπτυξη» την οποία επικαλούνται, τόσο συχνά, οι σημερινοί διοικούντες, ενδεχομένως αφορά κάποιους, λίγους, αλλά όχι το σύνολο!  Η ανάπτυξη είναι ουσιαστική όταν αγγίζει την καθημερινότητα ΟΛΩΝ των πολιτών.  Και για να συμβεί αυτό απαιτείται άμεσα αλλαγή πολιτικής νοοτροπίας.

Είναι διαχρονική η πεποίθησή μου ότι οι θεσμοί Αυτοδιοίκησης έχουν καθήκον να τίθενται στην υπηρεσία του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και όχι του κεντρικού κράτους, να λειτουργούν ως ασπίδα των τοπικών συμφερόντων και όχι των εκάστοτε κυβερνητικών επιταγών.  Πολύ περισσότερο δε, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία οφείλει να γίνει κύτταρο παραγωγικής ανασυγκρότησης αξιοποιώντας στο μέγιστο κάθε δυνατότητα και ευκαιρία, ώστε να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών.

Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να κατέλθω ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – ΜΠΡΟΣΤΑ» του Κώστα Σπηλιόπουλου, ο οποίος  έχει δώσει διαπιστευτήρια για το έργο και την ανιδιοτελή προσφορά του στην κοινωνία. Συμμετέχω σε μια υπερκομματική και ασυμβίβαστη συμμαχία στην οποία έχουμε, και γνώση και ικανότητα, αλλά πάνω από όλα έχουμε τη βούληση να ανατρέψουμε την παρακμιακή κατάσταση, δίνοντας αληθινή ελπίδα σε όλους και ανοίγοντας ορίζοντες με προοπτική στους νέους μας.

Δεν μπορεί να χαθεί άλλος χρόνος! Οι Περιφερειακές εκλογές θα είναι το κρίσιμο  σταυροδρόμι για εμάς και τα παιδιά μας. Ή θα συγκρουστούμε με την αναποτελεσματικότητα ή θα συντηρήσουμε την μιζέρια. Ή θα διεμβολίσουμε τη νοοτροπία της μη διεκδίκησης ή θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε χωρίς σχέδιο και όραμα.

Η επιλογή μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη: Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ.»

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 07/02/2019 21:05

Τυπώθηκε: 19/04/2019 18:08

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/517519

thebest.gr © 2019


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο παράδεισος δεν είναι μακριά από την Πάτρα - Βρίσκεται πίσω από το  μοναστήρι του Ομπλού! ΦΩΤΟ Ο παράδεισος δεν είναι μακριά από την Πάτρα - Βρίσκεται πίσω από το μοναστήρι του Ομπλού! ΦΩΤΟ
Θλίψη για το χαμό της 47χρονης Τζίνας Αχτύπη Θλίψη για το χαμό της 47χρονης Τζίνας Αχτύπη
Πάτρα: Δικυκλιστής εκτοξεύτηκε στο καπό αυτοκινήτου μετά από τροχαίο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Πάτρα: Δικυκλιστής εκτοξεύτηκε στο καπό αυτοκινήτου μετά από τροχαίο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Νέα παράταση για το Κτηματολόγιο – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλες τις περιοχές σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία Νέα παράταση για το Κτηματολόγιο – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλες τις περιοχές σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία
Πάτρα: Ξεγυμνώθηκε και άρχισε να πετά πέτρες στους περαστικούς! Πάτρα: Ξεγυμνώθηκε και άρχισε να πετά πέτρες στους περαστικούς!
Τι ανοίγει στο παλιό Καβούρι της Πάτρας, στη συμβολή της Ηρ. Πολυτεχνείου με την Κανελλοπούλου - ΦΩΤΟ Τι ανοίγει στο παλιό Καβούρι της Πάτρας, στη συμβολή της Ηρ. Πολυτεχνείου με την Κανελλοπούλου - ΦΩΤΟ
Άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος στο κέντρο της Πάτρας από καρδιακό επεισόδιο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος στο κέντρο της Πάτρας από καρδιακό επεισόδιο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Ξέρετε γιατί δεν σαπίζουν, παρά τα χρόνια, τα...ξύλα στα παλιά κτίρια της Πάτρας; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ξέρετε γιατί δεν σαπίζουν, παρά τα χρόνια, τα...ξύλα στα παλιά κτίρια της Πάτρας; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Εδώ βρέθηκε το νεκρό μωρό στο Αίγιο - Απολυμαίνουν με ασβέστη οι γείτονες - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - BINTEO Εδώ βρέθηκε το νεκρό μωρό στο Αίγιο - Απολυμαίνουν με ασβέστη οι γείτονες - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - BINTEO
Πώς πρώην ιδιωτική κλινική της Πάτρας έγινε πρωτότυπο συγκρότημα φοιτητικών κατοικιών! Πώς πρώην ιδιωτική κλινική της Πάτρας έγινε πρωτότυπο συγκρότημα φοιτητικών κατοικιών!