Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αποσύρεται ο Γκοτσόπουλος από υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων – Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ Παπαδημάτου

Αποσύρεται ο Γκοτσόπουλος  από υποψήφιος...

Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι επίσημες ανακοινώσεις

«Η δημοτική ομάδα της «Νέας Πόλης» συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Επίσης, αποφασίστηκε να στηριχθούν τα μέλη της «Νέας Πόλης» που θα είναι υποψήφια στο κεντρικό και τα περιφερειακά όργανα του Δήμου Πατρέων».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση εκ μέρους της δημοτικής παράταξης του Κώστα Χριστόπουλου, γίνεται η απόσυρση της υποψηφιότητας του νέου επικεφαλής της παράταξης Ηλία Γκοτσόπουλου, από την κούρσα διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την οριστικοποίηση της στήριξης Παπαδημάτου από τη ΝΔ, η παράταξη «Νέα Πόλη» συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου ομόφωνα αποφάσισε την αυτοδιάλυσή της και τη συμμετοχή υποψηφίων στην υπό διαμόρφωση παράταξη Παπαδημάτου.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, η απόσυρση της υποψηφιότητας Γκοτσόπουλου, έχει να κάνει με τη νέα υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου, η οποία και θα έχει τη στήριξη της ΝΔ στην Πάτρα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Παπαδημάτου θα έχει την Πέμπτη στην Αθήνα συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου θα επισημοποιηθεί η στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρώην βουλευτή του κόμματος για το Δήμο Πατρέων.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπαδημάτου εκτιμάται ότι θα γίνει από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις