Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Θεοδωράκης «κρέμασε στα μανταλάκια» τον Ψαριανό – Ηχητικό ντοκουμέντο

Ο Θεοδωράκης «κρέμασε στα μανταλάκια» το...

Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε μετά τη διάλυση της ΚΟ του Ποταμιού

Ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο πρώην, πλέον, βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, ακούγεται να λέει πως δεν πρόκειται να φύγει από το κόμμα, είδε το φως της δημοσιότητας. Το απόσπασμα είναι από ομιλία του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Γρηγόρη Ψαριανού στα όργανα του κόμματος πριν από την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται ο Γρηγόρης Ψαριανός να λέει: «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα τη μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι ‘’αν ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι’’. Δηλαδή ότι είμαι και πέμπτος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν. Δεν κάνω τέτοια»

Το ηχητικό έδωσε στη δημοσιότητα μέσω twitter το μέλος του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλα και έκανε retweet o Σταύρος Θεοδωράκης.

«Όχι Γρηγόρη μου...εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα...Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ' εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!» ανέφερε η κ. Λεομπίλα στην ανάρτηση της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις