Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 20.00 με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioniantv στις 20:00.

Άμεση συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Εκφράζει την ανησυχία του για την πορεία της προετοιμασίας των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη ανοίγει τα χαρτιά της στο ΙΟΝΙΑΝ. Οι προτεραιότητες της και ο προεκλογικός αγώνας.

Η ΙΟΝΙΑΝ Group κατέθεσε τη μοναδική προσφορά στον διαγωνισμό του Υπουργείου Ναυτιλίας για την γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη. Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα δρομολόγια.

Με την εξέταση ενός εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας συνεχίστηκε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, η δίκη για την ληστεία του Ζακυνθινού επιχειρηματία Νικήτα Αρετάκη.

Έρχεται φορολογικός κλοιός για όσους έχουν ακίνητα στην κατοχή τους και αποκτούν εισοδήματα από βραχυχρόνια μίσθωση τύπου Airbnb.

«Στο κόκκινο» οι προετοιμασίες για το Πατρινό Καρναβάλι. Τι θα δούμε στην Τελετή Έναρξης. Οι Καρναβαλιστές διοργανώνουν το φετινό παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις