Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήραν 25.000 € από ηλικιωμένη, με το κόλπο του θανατηφόρου τροχαίου με υπαιτιότητα του γιου της

Πήραν 25.000 € από ηλικιωμένη, με το κόλ...

Διαβάστε αναλυτικά

Απάτη “μαμούθ” σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, σημειώθηκε στη Γλυφάδα, με το... σύνηθες  κόλπο του “θανατηφόρου τροχαίου”.

Tο πρωί ένας άγνωστος προσπoιήθηκε τον αστυνομικό, λέγοντας σε μια 77χρονη γυναίκα ότι ο γιος της ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, ο "μαιμού- αστυνομικός" φέρεται να της είπε στο τηλέφωνο:  «Για να γλιτώσει ο γιος σου  και να μην πάει φυλακή θα μας δώσεις 80.000 ευρώ».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ηλικιωμένη έβαλε σε μια σακούλα 15.000  ευρώ και τα παρέδωσε σε έναν άγνωστο στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Λίγο αργότερα, όμως, ο άγνωστος επικοινώνησε και πάλι με την ηλικιωμένη, ζητώντας κι άλλα χρήματα, τα οποία έπρεπε να τους τα παραδώσει στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Η 77χρονη, Κατερίνα, φτάνοντας από τη Γλυφάδα, έξω από τον Ιερό Ναό, παρέδωσε σε άγνωστο -  πάλι μέσα σε σακούλα – 10.000 ευρώ ακόμη.

Στη συνέχεια, όταν κατάλαβε το μέγεθος της απάτης σε βάρος της, ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά και το γιο της. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, προσπαθούν τώρα,  μέσα από την περιγραφή της 77χρονης να έχουν τα χαρακτηριστικά του δράστη,  ενώ αναζητούν τυχόν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες μπορεί να έχουν καταγράψει τους «αετονύχηδες».

star.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις