Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η «Καθημερινή» απαντά στους γιούς του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου για τη συνέντευξη του πατέρα τους

Η «Καθημερινή» απαντά στους γιούς του Κω...

Δημοσιοποίησε φωτογραφία και ηχητικό

Απάντηση προς τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, έδωσε η εφημερίδα «Καθημερινή» για τη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Τα δυο αδέλφια, που βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα τους, ζητώντας να διοριστεί δικαστικός συμπαραστάτης, αμφισβήτησαν πως ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη κάνοντας λόγο για «κατασκευή της».

Η "Καθημερινή" και ο συντάκτης Ηλίας Μπέλος, απαντώντας στα αδέλφια, δημοσιεύσαν φωτογραφία από τη συνέντευξη, όπως και ηχητικό απόσπασμα, όπου ακούγεται ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, να μιλά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας:

«Με λύπη μας διαβάζουμε πως τα παιδιά του κ.κ. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος αμφισβήτησαν τόσο τη δημοσιογραφική μας δεοντολογία όσο και τις προθέσεις μας μιλώντας για «κατασκευασμένη συνέντευξη» που «δόθηκε με μορφή ήδη συντεταγμένου εγγράφου προς την εφημερίδα, για την οποία δημιουργείται μείζον θέμα».

Πληροφορούμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο πως: η συνέντευξη έγινε προφορικά, δια ζώσης και μαγνητοφωνήθηκε και φωτογραφήθηκε. Αποσπάσματά της μπορεί ο καθένας να ακούσει στα αναρτημένo αρχείo.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις