Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοβερό τροχαίο στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης- Ένας νεκρός και 20 τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά

Φοβερό τροχαίο στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονί...

Μετωπική νταλίκας με βαν

22:00 Τροχαίο δυστύχημα με ένα βαν το οποίο μετέφερε πρόσφυγες και μια νταλίκα σημειώθηκε πριν τις 9 το βράδυ στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου των Βρασνών, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 20 τραυματίστηκαν, ανάμεσα τους και πέντε παιδιά. Στο σημείο βρίσκονται 12 ασθενοφόρα και δύο κινητές μονάδες.

 

21:50 Τουλάχιστον 15 τραυματίες, ανάμεσά τους και 5 παιδιά είναι ο έως τώρα απολογισμός φοβερού τροχαίου που σημειώθηκε μεταξύ Ασπροβάλτας και Βρασνών Θεσσαλονίκης. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι ώρας συνθήκες νταλίκα συγκρούσθηκε μετωπικά με βαν που μετέφερε μετανάστες.

Επί τόπου έχουν σπεύσει 8 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ίσως υπάρχουν και νεκροί. Πρώτα παρελήφθησαν τα 5 παιδιά, εκ των οποίων ένα αγοράκι φέρει πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μάλιστα το ΕΚΑΒ έκανε έκκληση, μέσω των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης, όσοι έχουν πρόβλημα υγείας και μπορούν να μεταβούν με δικά τους μέσα στα νοσοκομεία να μην καλούν στο 166, καθώς τα διαθέσιμα κατευθύνονται στην Ασπροβάλτα για να παραλάβουν τους τραυματίες της σύγκρουσης.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις