Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Στις 20 Νοεμβρίου το πολυαναμενόμενο Battlefield 5 - Τι νέο θα εφαρμοστεί

Στις 20 Νοεμβρίου το πολυαναμενόμενο Bat...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Το Battlefield 5 είχε αρχικά ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορούσε σε περίπου μια εβδομάδα, δηλαδή στις 19 Οκτωβρίου. Η DICE και η EA αποφάσισαν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία του κατά ένα μήνα, (ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ) εξηγώντας ότι αυτό θα έδινε στους προγραμματιστές χρόνο για να κάνουν τις τελικές προσαρμογές και να δώσουν προσοχή στη νέα υπηρεσία live.

Η χρονοκαθυστέρηση αυτή παρέχει επίσης στην ομάδα τη δυνατότητα να απαντήσει σε ανατροφοδότηση των παικτών από την ανοικτή έκδοση beta που διατέθηκε τον Αύγουστο. Πρόσφατα μάλιστα ακούσαμε για αρκετές αλλαγές ποιότητας στο gameplay οι οποίες θα εφαρμοστούν στον επίσημο τίτλο.

Αυτό το Battlefield θα προσφέρει επίσης μια φιλόδοξη νέα λειτουργία Battle Royale που ονομάζεται Firestorm, με μέγιστο αριθμό παικτών 64 και θα ικανοποιήσει την τάση της εποχής για παιχνίδια επιβιωσης τύπου PUBG, Fortnite κ.α.

Στο επίσημο fps θα αναπροσαρμοστεί η ποσότητα των πυρομαχικών που θα είναι διαθέσιμα στον κάθε παίκτη, ενώ θα αλλάξει και ο τρόπος ανεφοδιασμού.

Τα διαθέσιμα όπλα θα είναι αρκετά ενώ δεν προβλέπεται κάποια σημαντική αλλαγή στον τρόπο βελτίωσης τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις