Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι έσωσαν οι πυροσβέστες τον 27χρονο στο Μαντούδι –ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Έτσι έσωσαν οι πυροσβέστες τον 27χρονο σ...

Δόθηκε στη δημοσιότητα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε πλάνα  από τις προσπάθειες διάσωσης του 27χρονου, ο παρασύρθηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του από ορμητικά νερά στο Μαντούδι Εύβοιας και ήταν εγκλωβισμένος από το περασμένο Σάββατο. Ο νεαρός εντοπίστηκε  Ο νεαρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε την πυροσβεστική.

Μετά από λίγο έσπευσαν στο σημείο πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να τον βγάλουν σώο από το σπιτάκι που είχε βρει καταφύγιο, προσπερνώντας τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Ο νεαρός το βράδυ του Σαββάτου πήρε το αυτοκίνητο της αδελφής του και μαζί με την κοπέλα του κατευθύνθηκαν προς το χωριό του, την Στροφυλιά. Όμως τους πρόλαβε η κακοκαιρία και ένας χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή η κοπέλα του νεαρού να καταφέρει να βγει από το αυτοκίνητο και να κρεμαστεί από ένα δέντρο για να σωθεί.

Δε συνέβη όμως το ίδιο με τον Γιάννη, ο οποίος δεν πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητό του. Την τελευταία στιγμή, ο 27χρονος γραπώθηκε από ένα κλαδί και κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Ο Γιάννης βγήκε στη στεριά περπάτησε και τελικά βρήκε ένα μικρό σπιτάκι.

Μπήκε μέσα, βρήκε στεγνά ρούχα, άλλαξε και κάθισε εκεί μέχρι να σταματήσει η βροχή.

Μάλιστα το πρώτο πράγμα του ρώτησε τους διασώστες ήταν αν ζούσε η κοπέλα του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις