Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Και φυσάει και βρέχει και κρύο κάνει, αλλά κυκλώνα στην Πάτρα δεν είδαμε…

Και φυσάει και βρέχει και κρύο κάνει, αλ...

Η ένταση των φαινομένων στην περιοχή πολύ χαμηλότερη του αναμενόμενου

Και φυσάει και βρέχει και κρύο για την εποχή κάνει. Αλλά στην Πάτρα σε αντίθεση με άλλες περιοχές της χώρας ούτε τον «Ξενοφώντα», ούτε τον «Ζορμπά» τους πολυπήραμε είδηση.

Στον «χορό» του «Ζορμπά»! Κλειστή θα παραμένει η γραμμή Ρίου-Αντιρρίου- Τεράστια κύματα στην Καλαμάτα- ΒΙΝΤΕΟ- LIVE η πορεία του κυκλώνα

Έσπασαν κλαδιά δέντρων, έπεσε και μια κολώνα στην Ακτή Δυμαίων, είχαμε και κάποιες ζημιές στην σκεπή του Πεπανός αλλά μέχρι εκεί.

Σε κάθε περίπτωση η ένταση του κυκλώνα που υποτίθεται ότι θα χτυπούσε και την περιοχή της Πάτρας ήταν πολύ χαμηλότερη του αναμενόμενου, καθώς είχε δημιουργηθεί η αίσθηση στον κόσμο ότι το πρωί της Παρασκευής θα ξυπνούσαμε και θα αντιμετωπίζαμε τον κατακλυσμό του Νώε.

Έπεσε κολόνα της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων - Πτώσεις δένδρων και κλαδιών στην Πάτρα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν και τα μέτρα όπως τα κλειστά σχολεία της Παρασκευής που συνέβαλαν στην αίσθηση ότι αναμενόταν θεομηνία.

Κι επειδή πολύς λόγος γίνεται για το εάν ήταν υπερβολή να κλείσουν τα σχολεία, δεν ξέρω αν συνδυάζεται με αυτό που κάποιοι λένε ότι μετά τον ..χυλό φυσάμε και το γιαούρτι, αλλά από την άλλη όταν η προβλέπεται κυκλώνας και όταν ζούμε σε μια περιοχή που τέτοια φυσικά φαινόμενα δεν είναι συνηθισμένα, άρα και ο μηχανισμός δεν είναι εξοικειωμένος καλύτερα είναι να περισσότερο προσεκτικός από ότι πρέπει παρά λιγότερο.

Οι προβλέψεις αναφέρουν ότι στην περιοχή της Πάτρας τα φαινόμενα θα ασθενήσουν από το απόγευμα.  Κυκλώνας ήταν (;) και πέρασε…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις