Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πιο αραιά τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ στην Αρόη - Ανά 45 λεπτά πια

Πάτρα: Πιο αραιά τα δρομολόγια του αστικ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Ποιοι λόγοι οδήγησαν στην τροποποίησή τους

Το νέο πρόγραμμα δρομολογίων ανακοίνωσε προ ημερών το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, για την γραμμή 4, της Αρόης. Αυτόν τον χειμώνα, τα δρομολόγια από το κέντρο της Πάτρας ως την Αρόη και αντίστροφα, θα εκτελούνται ανά 45 λεπτά και όχι ανά μισάωρο όπως ίσχυε μέχρι τον περασμένο χειμώνα.

Σε μία από τις στάσεις της Αρόης, στον κεντρικό δρόμο της περιοχής, έχουν αναρτηθεί τα νέα δρομολόγια, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Πάτρα: «Σας ζητώ συγγνώμη που δεν μπορείτε να ... - The Best News

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από πηγές του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, η αλλαγή κρίθηκε επιβεβλημένη , καθώς, ενώ ήταν προγραμματισμένα δρομολόγια ανά μισάωρο, υπήρχαν πολλές καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει ασυνέπεια και το μισάωρο να μένει στα "χαρτιά". Τα δε παράπονα έπεφταν στο ΚΤΕΛ "βροχή" , από επιβάτες που δεν μπορούσαν να μεταβούν έγκαιρα στους προορισμούς τους και απλά ανέμεναν επί μακρόν στις στάσεις.

Ειδικά κατά το χρονικό διάστημα 12 με 3.30 το μεσημέρι, η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη λόγω κυκλοφοριακού, πχ στα Ταμπάχανα και στα σχολεία της Αρόης, με αποτέλεσμα να προκαλούνται μεγάλες καθυστερήσεις.

Ταυτόχρονα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά έχει μεγαλύτερη σημασία η συνέπεια από το πλήθος των δρομολογίων, τα οποία στη συγκεκριμένη γραμμή εκτελεί ένα μίνι μπας.

Δεύτερο μίνι λεωφορείο, δεν δρομολογήθηκε, δεδομένου ότι όπως μας είπαν, δεν υπάρχει ανάλογα μεγάλη επιβατική κίνηση. Το καλοκαίρι που μας πέρασε τα δρομολόγια εκτελούνταν ανά μία ώρα. Κυριακή και αργίες δεν εκτελούνται δρομολόγια.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:Το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας έχει ..."την ... - The Best News

Πάτρα: Τα νέα "σπρίντερ" του αστικού ΚΤΕΛ ... - The Best News

Λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ "καβάλησε" τη νησίδα ... - The Best News

Πάτρα: Τα εντυπωσιακά "σπρίντερ" του αστικού ΚΤΕΛ ... - The Best News

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις