Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διατίθενται σχολικά είδη από το Σύλλογο "Φλόγα"

Πάτρα: Διατίθενται σχολικά είδη από το Σ...

Στα γραφεία της «Φλόγας» στην Πάτρα στην οδό Φιλοποίμενος 28

Ο  Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, διαθέτει προς αγορά όμορφα, σχολικά τετράδια για όλα τα γούστα καθώς και σχολικές τσάντες, σακίδια πλάτης & σετ γραφής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της «Φλόγας», «προσπαθούμε με κάθε τρόπο να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ανάγκες για μια αξιοπρεπή θεραπεία συνεχώς αυξάνονται.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν πριν 36 χρόνια να ανάψουμε τη Φλόγα είναι και σήμερα το ίδιο επίκαιροι. Η ιατρική επιστήμη σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας κάνει θαύματα και εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές.

Είμαστε οι γονείς των παιδιών που νοσούν από καρκίνο, εκπροσωπούμε χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε κάθε μέρα στα νοσοκομεία και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τη ζωή των παιδιών μας.

Είμαστε εθελοντές γονείς και θέλουμε να είστε σίγουροι, ότι κάθε ευρώ που μπαίνει στο ταμείο μας, αντιμετωπίζεται από μας με σεβασμό, γιατί αφορά τη ζωή των ίδιων των παιδιών μας».

Τα σχολικά είδη διατίθενται στα γραφεία της «Φλόγας» στην Πάτρα (Φιλοποίμενος 28) τις ώρες 9.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ., τηλ. 2610 276021 καισ το E Shop, όπου θα βρείτε σχολικές τσάντες, σακίδια, τετράδια, μολύβια και  τόσα άλλα χρήσιμα πραγματάκια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις