Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Καταγγελία: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε μεταμοσχευμένη γυναίκα έξω από το νοσοκομείο του Ρίου

Πάτρα - Καταγγελία: Αδέσποτος σκύλος δάγ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Καταγγελία στο thebest.gr - Τι λέει η Διοικήτρια του ΠΓΝΠ

Ένα δυσάρεστο  περιστατικό έζησε σήμερα το πρωί μία γυναίκα που έχει κάνει μεταμόσχευση νεφρού και βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, στο πλαίσιο του έλεγχου που κάνει κάθε 2-3 μήνες προκειμένου  να διαπιστωθεί ποια είναι η κατάσταση της Υγείας.

Όπως καταγγέλλει στο thebest.gr η Αμαλία Καβαλιεράτου σήμερα το πρωί , καθώς έβγαινε από το νοσοκομείο,  την δάγκωσε ένας αδέσποτος σκύλος στο πόδι.

Η γυναίκα φροντίζει πάντα να την συνοδεύει κατά τις επισκέψεις στο νοσοκομείο ο σύζυγος της ακριβώς επειδή υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου. Σήμερα ήταν αδύνατον να την συνοδεύσει και παρόλο που φύλακες και νοσοκόμοι πρόσεχαν μήπως συμβεί κάτι δεν κατάφερε να αποφύγει το δυσάρεστο περιστατικό.

Στην γυναίκα, που έρχεται για τις εξετάσεις της στην Πάτρα από την Κεφαλονιά, χορηγήθηκε αντιβίωση και  αντιτετανικός ορός.

«Εμείς οι μεταμοσχευμένοι είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα μικρόβια. Παίρνουμε πολλά φάρμακα και όπως καταλαβαίνετε το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι μας δαγκώσει ένας αδέσποτος σκύλος» εξηγεί στο thebest.gr.

Όπως ανέφερε, έχει ήδη ήδη απευθυνθεί εδώ και καιρό στην αστυνομία, ενώ έχει απευθυνθεί και σε Εισαγγελέα αλλά και στη διοίκηση του νοσοκομείου. «Με ενημέρωσαν ότι η διοικήτρια γνωρίζει το πρόβλημα και ότι θα έχει συναντήσεις με σκοπό την επίλυση του» ανέφερε.

Σε επικοινωνία του thebest.gr η διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Γιούλη Μαμμή επιβεβαίωσε ότι για το πρόβλημα το οποίο υπάρχει εδώ και πέντε χρόνια περίπου, θα έχει συνάντηση με την Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη καθώς και με φιλοζωικές οργανώσεις έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις