Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, έπεσε με τη μηχανή του και τραυματίστηκε - ΦΩΤΟ

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Κώστας...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Χτύπησε το δεξί του χέρι

Ατύχημα με τη μηχανή του - μεγάλου κυβισμού - είχε πριν λίγες ημέρες ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας. Ο κ. Καρπέτας χτύπησε το δεξί του χέρι και άλλα σημεία του σώματός του, κατά την πτώση του στο οδόστρωμα στην οδό Κορίνθου, στο ύψος της πλατείας Γεωργίου. Μάλιστα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο!

Αν και κινούνταν με λίγα χιλιόμετρα, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία γλίστρησε στην άσφαλτο. Στο σημείο και προς βοήθεια του αντιπεριφερειάρχη, έσπευσαν δεκάδες θαμώνες καφετεριών στην πλατεία Γεωργίου.

Ο κ. Καρπέτας ένοιωσε αρκετά αργότερα από το ατύχημα, πόνους στο δεξί του χέρι, και μετέβη στο νοσοκομείο. Ο αντιπεριφερειάρχης φέρεται να υπέστη κάταγμα, καθώς χρειάστηκε να του τοποθετηθεί γύψος στο χέρι.

Την Δευτέρα -και καθώς έβγαλε τον γύψο- είδαμε τον αντιπεριφερειάρχη στα γραφεία του 3ου ορόφου της περιφέρειας με ειδικό νάρθηκα στο χέρι. Εκεί μας εξήγησε την περιπέτειά του η οποία ευτυχώς εξελίχθηκε με τον λιγότερο επίπονο τρόπο. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο αντιπεριφερειάρχης φορούσε το κράνος πάνω στη μηχανή του, όπως κάνει πάντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις