Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια - Αποβιβάστηκαν σώα στη Ραφήνα και έκτοτε αγνοούνται - ΒΙΝΤΕΟ

Θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια - Αποβιβάστ...

'Έκκληση και από τον Πατρινό διασώστη του Ερυθρού Σταυρού Βασίλη Ανδριόπουλο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα πολλά  οικογενειακά δράματα που άφησνουν πίσω τους οι φονικές φωτιές στην ανατολική Αττική. Οι έρευνες για δυο μικρά κορίτσια, δυο δίδυμα αδελφάκια, τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Η δραματική έκκληση του Πατρινού διασώστη Β. Ανδριόπουλου για τα δίδυμα κορίτσια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος τις αναγνώρισε σε πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Είδε τα δίδυμα κοριτσάκια του την ώρα που αποβιβάζονταν από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας. Από τότε όμως, η προσπάθειά του να τα βρει έχει πέσει στο κενό. Το αποκάλυψε μιλώντας τα ξημερώματα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και έκανε έκκληση σε όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία για τα παιδιά του, να τον καλέσει στο κινητό του τηλέφωνο (694 88 43 741).

Τα δυο κορίτσια, ηλικίας 9 ετών, ήταν μαζί με τον 74χρονο παππού τους Φίλιππο Φιλιππόπουλο και την 61χρονη γιαγιά τους Σοφία το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (23.07.2018) όταν ξέσπασε η φωτιά στην ανατολική Αττική.

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια Φιλιπποπούλου απευθύνθηκε στις Αρχές, ενώ έψαξαν στα νοσοκομεία αναζητώντας τους. Δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν από τους τέσσερις. Οι ελπίδες τους είχαν αρχίσει να χάνονται όταν ο πατέρας τους είδε το video του Alpha με τα παιδιά μέσα στο αλιευτικό, ασυνόδευτα!

Είχαν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους, όταν ο πατέρας αναγνώρισε σε στιγμιότυπο στην τηλεόραση τα δίδυμα κοριτσάκια του, τα οποία ήταν ασυνόδευτα.

Έκκληση για τα δίδυμα κοριτσάκια

Τα δυο κοριτσάκια έχουν ύψος 1.30μ. και μακριά καστανά μαλλιά. Ο Πατρινός επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βασίλης Ανδριόπουλος, ζήτησε, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (25.07.2018) στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, από όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία να επικοινωνήσει με την αστυνομία (100), την Πυροσβεστική (199) ή το Λιμενικό (108).

 

Με πληροφορίες από newsit.gr και kathimerini.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις