Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εξελέγη εκ νέου Πρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής ο Απόστολος Κατσιφάρας

Εξελέγη εκ νέου Πρόεδρος της Διαμεσογεια...

Στη Γενική Συνέλευση της CPMR που φιλοξενείται στην Πάτρα

Την προεδρία της Διαμεσογειακής Επιτροπής της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR) για τα επόμενα 2 χρόνια ανέλαβε εκ νέου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά την ομόφωνη εκλογή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα στη διάρκεια της ψηφοφορίας για το νέο Πολιτικό Γραφείο και τον νέο Πρόεδρο που έγινε thn Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στη Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής που πραγματοποιείται στην Πάτρα.

Η εκλογή του Περιφερειάρχη έγινε όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με απόλυτη  συναίνεση, ενώ εξαρχής η υποψηφιότητα είχε γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τις Μεσογειακές Περιφέρειες, αναγνωρίζοντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έτσι,  κανείς άλλος δεν έθεσε υποψηφιότητα.

«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου να κάνουμε όλοι μαζί και τα επόμενα βήματα για την περίοδο 2018-2020. Η τιμητική εκ νέου εκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Διαμεσογειακής Επιτροπής με επιφορτίζει με υποχρεώσεις και ευθύνες. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας σε πνεύμα συνεννόησης, συνεργασίας, συναντίληψης και συναίνεσης» ανέφερε στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας ζητώντας τη συνεργασία όλων των μελών της Διαμεσογειακής Επιτροπής για την επίτευξη των κοινών στόχων, προτάσσοντας πάντα την αλληλοκατανόηση και την αλληλεγγύη.

*Στο μεταξύ για το περιεχόμενο  της Γενικής Συνέλευσης της Διαμεσογειακής Επιτροπής και τους στόχους της νέας θητείας στην Προεδρία, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στις 13.30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», όπου φιλοξενούνται για 2η μέρα οι εργασίες της Επιτροπής.

Μπορείτε να δείτε την εκλογή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας  Απόστολου Κατσιφάρα στην προεδρία της Διαμεσογειακής Επιτροπής, στον εξής σύνδεσμο:

https://youtu.be/PdiwO5bXzuA

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις