Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Αχαΐα των ρωμαϊκών χρόνων εκτυλίσσεται το νέο Assassin's Creed «Odyssey»- ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αχαΐα των ρωμαϊκών χρόνων εκτυλίσσε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Οι φήμες για το νέο παιχνίδι της σειράς «Assassin's Creed» με τίτλο Odyssey φαίνεται πως επιβεβαιώνονται και τελικά το δημοφιλές παιχνίδι θα εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα. Οι συζητήσεις για το concept του νέου project της σειράς είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του γνωστού video game, Ραφαέλ Λακόστ, ανέβαζε στο Twitter φωτογραφίες με ελληνικά τοπία και αρχαίους ναούς, από τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Όλα δείχνουν οτί το το «Assassin's Creed: Odyssey» θα ανακοινωθεί και επίσημα στην Electronic Entertainment Expo (Ε3) που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

Εξάλλου το αναλυτικό post στο Reddit δίνει αρκετά στοιχεία για το περιβάλλον και γενικότερα το στυλ και τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού. Το βασικότερο είναι ότι θα εκτυλίσσεται στην Ελλάδα, την περίοδο της ρωμαϊκής δυναστείας των Φλαβίων, κάτι που τοποθετεί χρονολογικά τη δράση μεταξύ του 69 και του 96 μ.Χ.

Στον χάρτη του παιχνιδιού αναμένεται να περιλαμβάνονται οι ρωμαϊκές επαρχίες της Αχαΐας, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θράκης, καθώς επίσης το Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος. Κάθε επαρχία θα χωρίζεται σε περιοχές. Η Αττική και η Αθήνα θα αποτελούν περιοχές της επαρχίας της Αχαΐας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες. Ο καθένας θα έχει δική του ιστορία και ικανότητες ενώ θα υπάρχουν ταξίδια με πλοία και ναυμαχίες, και επίσης μάχες με τέρατα της μυθολογίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις