Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ τον 80χρονο ιερέα που προσπάθησε να ασελγήσει σε 11χρονη - ΦΩΤΟ

ΔΕΙΤΕ τον 80χρονο ιερέα που προσπάθησε ν...

Συνελήφθη στις 11 Μαΐου στον Βόλο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα Τετάρτη τα στοιχεία  του 80χρονου -σε αργία- ιερέα ο οποίος είχε συλληφθεί ενώ προσπαθούσε να ασελγήσει σε 11χρονο κορίτσι.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δόθηκαν κατόπιν εισαγγελικής διάταξης. Ο ιερέας είχε συλληφθεί στην περιοχή του Αναύρου, στο Βόλο, στις 11 Μαΐου.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Κωνσταντάκο του Δημητρίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1938 στην Καρδίτσα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικο που έχει συμπληρώσει μεν τα 10 έτη, αλλά όχι τα 15, και έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής τετελεσμένη και για απόπειρα κατ' εξακολούθηση.

 

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 15-11-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των διωκομένων πράξεων, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στους αριθμούς κλήσης 24210 – 76957 και 24210 – 76951. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις