Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χάνουν εργατοώρες και την υπομονή τους οι Πατρινοί γονείς που θέλουν να γράψουν τα παιδιά στο σχολείο-ΔΕΙΤΕ τι ζητείται φέτος και το μπέρδεμα με τον ΕΦΚΑ

Χάνουν εργατοώρες και την υπομονή τους ο...

Αθάνατο ελληνικό δημόσιο...

Εκνευρισμό στους γονείς και επιπλέον γραφειοκρατική δουλειά στους γιατρούς έχει προκαλέσει η τελευταία εγκύκλιος για τις εγγραφές μαθητών σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και την πρώτη τάξη του δημοτικού. Η κατάσταση με το… χαρτομάνι που απαιτείται φέτος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού δεν ζητούνται μόνο τα ίδια χαρτιά με τις προηγούμενες χρονιές αλλά πέραν της φωτοτυπίας του βιβλιαρίου των εμβολίων ζητείται τα… εμβόλια να αντιγραφούν εξ αρχής με τις ημερομηνίες τους σε ειδικό έντυπο που δίδεται στους γονείς.

Προφανώς αυτό γίνεται φέτος για να ελεγχθεί το φαινόμενο με τις πλαστές βεβαιώσεις από παιδιάτρους για τα εμβόλια των παιδιών, αφού υπήρχαν γονείς που ήταν διατεθειμένοι ακόμη και να «πληρώσουν κάτι παραπάνω» για να γράψει ψευδώς κάποιος παιδίατρος ότι είχαν κάνει τα  απαραίτητα εμβόλια.

Πέραν του συγκεκριμένου γραφειοκρατικού μπερδέματος φέτος έχει προκύψει ένα ακόμη ζήτημα από τα ασφαλιστικά ταμεία. Μετά την υπαγωγή τους στον ΕΦΚΑ έχασαν ένα μεγάλο μέρος των στοιχείων ασφαλισμένων μελών και έτσι πολλοί γονείς είναι αναγκασμένοι να ξημεροβραδιάζονται στις ουρές του ΙΚΑ γιατί τα προστατευόμενα μέλη (εν προκειμένω τα παιδιά) φαίνονται …ανασφάλιστα (!) χάνοντας με υπαιτιότητα του κράτους εργατοώρες, μεροκάματα και στο τέλος την… υπομονή τους!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις