Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπαράζ συλλήψεων στην Ηλεία για σωρεία αδικημάτων

Μπαράζ συλλήψεων στην Ηλεία για σωρεία αδικημάτων

Χθες

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στη Ζαχάρω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, ένας 40χρονος, διότι με την χρήση γεωργικού εργαλείου (κασάρι) αποπειράθηκε να παραβιάσει πέντε κερματοδέκτες από ισάριθμες παιχνιδομηχανές ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού. Το γεωργικό εργαλείο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε.

Επίσης συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Πύργου, ένας 39χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία σύριγγα, με υγρό διάλυμα και τρία χάπια βουπρενορφίνης, τα οποία κατείχε παράνομα.

Παράλληλα συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στη Ζαχάρω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα μας.

Επιπλέον, σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί χρηματική ποινή, ύψους 3.000 ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις