Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υποτονική η κίνηση στην πασχαλινή αγορά της Πάτρας - Μείωση 20% στα κρεοπωλεία

Υποτονική η κίνηση στην πασχαλινή αγορά ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

"Ευελπιστούμε στην Ανάσταση του εμπόρου"

Υποτονική είναι μέχρι τώρα η κίνηση στην πασχαλινή αγορά της Πάτρας, με τους καταναλωτές να κάνουν δειλά -δειλά τα ψώνια τους. Τα βαφτιστήρια έχουν την τιμητική τους και είναι αυτά που «ζεσταίνουν» κατά κάποιο τρόπο τα ταμεία ενώ η αγοραστική κίνηση θα κορυφωθεί, όπως όλα δείχνουν, την Μ. Παρασκευή.

«Ευελπιστούμε στην Ανάσταση του εμπόρου. Αν και μέχρι να ολοκληρωθεί η εορταστική περίοδος δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι απέδωσε για φέτος, φαίνεται ότι είναι υποτονική ενώ οι καταναλωτές είναι κουμπωμένοι. Δίνεται βάση στα παιδικά ρούχα, τις λαμπάδες και γενικότερα στις υποχρεώσεις που έχουν οι νονοί.

Κουμπωμένοι οι καταλανωλές

Είναι και μία περίοδος όπου υπάρχουν αρκετοί γάμοι και βαπτίσεις. Και εκεί υπάρχει μία παραπάνω κίνηση. Σίγουρα έχει παίξει ρόλο ότι οι γιορτές φέτος έπεσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και η αβεβαιότητα των καταναλωτών που προσπαθούν να ξοδέψουν όσο το δυνατόν λιγότερα» ανέφερε στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  Πάτρας, Γιώργος Ρώρος.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στα κρεοπωλεία όπου υπάρχει μία μείωση της τάξης του 20% όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Πρόεδρος των  Κρεοπωλών, Διονύσης Ανδριόπουλος.

Λίγοι είναι εκείνοι που αγοράζουν ολόκληρο αρνί

«Οι τιμές είναι ίδιες ή και χαμηλότερες σε σχέση με πέρσι όμως είναι λίγοι εκείνοι που αγοράζουν ολόκληρο αρνί. Το αρνί κοστίζει 7 με 9 ευρώ το κιλό, όμως κάποιοι επιλέγουν να ψήσουν μπριζόλες ή σουβλάκια αλλά όλα θα φανούν από αύριο. Βέβαια, η Μ. Πέμπτη είναι η μέρα όπου κορυφώνεται-συνήθως- η αγοραστική κίνηση στα κρεοπωλεία» ανέφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις