Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

40 γιατροί και διοικητικοί του πρώην ΙΚΑ καλούνται να ξαναπληρώσουν 4.000 ευρώ- ΒΙΝΤΕΟ

40 γιατροί και διοικητικοί του πρώην ΙΚΑ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

4.000 ευρώ έκαστος πρέπει να ξανά πληρώσουν στον ΕΦΚΑ 40 γιατροί και διοικητικοί υπάλληλοι που υπάγονταν στο περιφερειακό υποκατάστημα της Πάτρας και πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκαν. Αν και κατέβαλαν το ποσό που όφειλαν στο ίδρυμα, τα χρήματα αυτά χαρακτηρίζονται από τον Ασφαλιστικό Φορέα ως «μη καταβληθέντα».

Το… ελληνικό παράλογο φαίνεται να σχετίζεται με φαινόμενα έκνομων ενεργειών, κατά την απόδοση χρηματικών ποσών, στο περιφερειακό υποκατάστημα του πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Πάτρα.

Μια υπόθεση που έχει πάρει ήδη το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο Αναπληρωτής διευθυντής του ΠΕΔΥ Αγ. Αλεξίου Ανδρέας Παναγιωτόπουλος μίλησε για το θέμα και εξέφρασε την οργή του για το σύστημα που αφήνει ακάλυπτους γιατρούς και διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι βγαίνουν στη σύνταξη.

Όπως τόνισε είναι απαράδεκτο γιατροί και εργαζόμενοι να καλούνται να πληρώσουν τις δυσλειτουργίες του διοικητικού συστήματος, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα. Ο κ. Παναγιωτόπουλος ζήτησε το κράτος να διασφαλίσει τέτοιες λειτουργίες, ώστε να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

Οι κληθέντες να καταβάλουν τα ποσά είναι συνταξιούχοι πλέον του ΕΦΚΑ και αφορούν σε χρήματα τα οποία είχαν πάρει έναντι, όταν είχαν συνταξιοδοτηθεί. Οταν εκδόθηκε η σύνταξή τους έπρεπε να τα επιστρέψουν. Κάτι το οποίο έκαναν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις