Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Οι δήμαρχοι Καλαβρύτων και Αιγίου υπερασπιστές του Αμβροσίου στο δικαστήριο μαζί με τους Χρυσαυγίτες...

Οι δήμαρχοι Καλαβρύτων και Αιγίου υπερασ...

ΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΝΤΟΥΚΑ

Η είδηση πέρασε στα ψιλά, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία. Μεταξύ των υπερασπιστών του μητροπολίτη Αμβρόσιου χθες στο Αίγιο, ήταν οι δήμαρχοι Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και Αιγίου Θανάσης Παναγόπουλος.

Όχι κάποιος χρυσαυγίτης από αυτούς με τους οποίους συνηθίζει να εναγκαλίζεται και να φωτογραφίζεται ο Αμβρόσιος… Όχι κάποιος εξίσου καραμπινάτος σκοταδιστής από αυτούς που υποστηρίζουν το απίστευτο ρατσιστικό μίσος του Αμβρόσιου… Ήταν δύο «πολιτικοί άρχοντες» οι οποίοι μπροστά στα όποια ψηφουλάκια θα κερδίσουν, εμφανίστηκαν ως υπερασπιστές της πιο ακραία οπισθοδρομικής και τριτοκοσμικής αντίληψης, υπερασπιστές του ομοφοβικού ρατσιστικού παραληρήματος ενός εμφανώς κακού ανθρώπου που …σέρνει μαζί του κάποιους ανεγκέφαλους κάφρους ιδίων πεποιθήσεων.

Το «καρφί» Φούρα στους δύο δημάρχους για την υπεράσπιση του Αμβροσίου

Για τις ψήφους λοιπόν αυτών των κάφρων εμφανίστηκαν χθες στο δικαστήριο υπερασπιστές των όσων απίστευτων είπε ο Αμβρόσιος.

«Χέρι – χέρι» με την Χρυσή Αυγή που από χθες πανηγυρίζει για την αθώωση Αμβρόσιου, οι δύο δήμαρχοι, οι οποίοι μάλιστα είναι κεντροαριστερών καταβολών!!!

Ίσως να συμμετέχουν σήμερα και στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Ιδρύματος Αλλαγής. Θα ζητήσουν άραγε και εκεί ένα ψήφισμα υπέρ Αμβρόσιου; Η Φώφη Γεννηματά άραγε θα καταδικάσει την δράση των δύο συντρόφων της;

Θα έχει ενδιαφέρον να μας πουν ποια ήταν η υπερασπιστική τους γραμμή ενώπιον του δικαστηρίου;  Με ποια επιχειρήματα ζήτησαν την αθώωση του Αμβρόσιου για τα: “Ε λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία! Μη διστάζετε, λοιπόν! Όταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μην τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!».

Η ειρωνεία είναι ότι όλος αυτός ο ξεπεσμός (γιατί περί πολιτικού ξεπεσμού πρόκειται) ελάχιστα πολιτικά οφέλη μπορεί να προσφέρει στους Δημάρχους Καλαβρύτων και Αιγίου.

Γιατί πια τον Αμβρόσιο εκτός από κάποια φασιστοειδή δεν τον υπερασπίζονται ούτε οι συνάδελφοί του εντός της Εκκλησίας. Είναι πολιτικά χρεοκοπημένος όποιος δεν αντιλαμβάνεται εν έτει 2018 ότι η οπισθοδρόμηση σε τέτοια βλαχοπολιτική δεν αποφέρει καρπούς.

Ποιος πραγματικά είναι ο «χωροφύλακας» των Καλαβρύτων, μετέπειτα Μητροπολίτης Αµβρόσιος

Η Ελλάδα δεν είναι Ιράν και δεν πρέπει να γίνει Ιράν. Έχει σύνταγμα που κατοχυρώνει τις προσωπικές ελευθερίες και το δικαίωμα του ανθρώπου να μην κρίνεται βάσει φυλετικού, γεννετήσιου ή θρησκευτικού προσδιορισμού. Και οι πολιτικοί μας πίστη σε αυτό το σύνταγμα ορκίζονται.

Η φωτογραφία με τους δύο δημάρχους έξω από το δικαστήριο Αιγίου, είναι από το filodimos.gr

Μπράβο… στον ακροδεξιό Αμβρόσιο, …μπράβο και στους δικαστές που τον αθώωσαν!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις