Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η «Ένωση Αστρολόγων» αποχαιρετά τον… Στήβεν Χόκινγκ- Ένα τρολ που μας έκανε να γελάσουμε

Η «Ένωση Αστρολόγων» αποχαιρετά τον… Στή...

Μια ευφάνταστη «ανακοίνωση»

Μας έκανε και γελάσαμε με την καρδιά μας αν και στηρίζεται σε ένα δυσάρεστο γεγονός και έγινε δικαιολογημένα viral. Ο λόγος για την «ανακοίνωση» της Ένωσης Αστρολόγων Ελλάδος Αρίσταρχος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς έχει γραφτή με χιούμορ και φαντασία και ίσως κάποιοι να την περνούσαν γι’ αληθινή.

Το τρολάρισμα αναρτήθηκε στο channel24news και υποτίθεται πως με αυτή την «ανακοίνωση» τα μέλη της Ένωσης αποχαιρετούν τον καλό τους συνεργάτη Στήβεν Χόκινγκ με τον οποίο διατηρούσαν καλές σχέσεις.

 

 

Απολαύστε το ευφάνταστο κείμενο:

«Ο σπουδαίος αστροφυσικός (και αστρολόγος, το ίδιο είναι) Στήβεν Χώκινγκ πέθανε ως γνήσιος Αιγόκερως. Δυνατός, γενναίος, γεμάτος θέληση και βούληση να αντέξει το βάρος που ο Ωροσκόπος του, ο Σκορπιός, του έριξε στην πλάτη τη μέρα που γεννήθηκε.

Η κοινότητά μας πενθεί τον σπουδαίο συνάδελφο. Ήταν ένας φάρος στον οποίο στρέφαμε το βλέμμα για να μας φωτίσει και να μας δείξει το δρόμο. Κι εμείς με τη σειρά μας να φωτίσουμε το μέλλον των ανθρώπων.

Η Αστρολογία στην Ελλάδα δεν θα είναι πια η ίδια. Ο Στήβεν συνεργάστηκε με την Ένωσή μας καθώς ήταν πάντα στη διάθεση των μελών μας με συχνή αλληλογραφία. Θα μας λείψει.

Αποφασίσαμε να προσφέρουμε στην μνήμη του ένα δώρο. Όχι βέβαια σε εκείνον που δεν τα έχει πια ανάγκη, αλλά στους πελάτες μας. Όλοι οι αστρολόγοι της Ένωσής μας και μόνο (προσοχή στους τσαρλατάνους) συμφωνήσαμε να προσφέρουμε 50% έκπτωση (δυνατότητα και 6 άτοκων δόσεων με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα) σε κάθε άνθρωπο που από σήμερα και για ένα μήνα θα προστρέξει στην βοήθειά μας.

Αυτό θα περίμενε και ο Στήβεν από εμάς. Να σκορπάμε φως και επιστημονική γνώση.

Καλό Παράδεισο λατρεμένε συνάδελφε.

Για το ΔΣ της Ένωσης

Η Πρόεδρος

Ο Αντιπρόεδρος

Σημ.: Όσοι κοινοποιήσουν την παρούσα ανακοίνωση στο προφίλ τους, κερδίζουν επιπλέον 15% έκπτωση.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight