Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πεζός παρασύρθηκε από τον προαστιακό - Τι λέει στο thebest.gr ο γιατρός που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πεζός παρασύρθηκε από τον προαστι...

Στο ύψος της Πέντε Πηγαδίων

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από τον προαστιακό, το απόγευμα της Πέμπτης, στο ύψος της Πέντε Πηγαδίων στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την σιδηροδρομική γραμμή, μη έχοντας αντιληφθεί το τρένο.

Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας, όπως αναφέρει ο συντάκτης του thebest.gr Γιάννης Πομώνης ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, είδε τον άνδρα και επιχείρησε με την κόρνα να προειδοποιήσει, χωρίς αποτέλεσμα, ωστόσο κατάφερε να μειώσει την ταχύτητα του τρένου.

Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο.

Δεν πάει άλλο με τις αφύλακτες διαβάσεις – Πάρτε μέτρα

Στο σημείο βρέθηκε συμπωματικά ο γιατρός του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Βασίλης Αλεξόπουλος, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής. Ο γιατρός παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» που εφημερεύει. Μάλιστα, ο κ. Αλεξόπουλος μπήκε στο ασθενοφόρο μαζί με τον ηλικιωμένο και αυτή την ώρα βρίσκεται μαζί του. Όπως φαίνεται τα τραύματα του ηλικιωμένου δεν είναι σημαντικά, ωστόσο αυτή την ώρα υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου, ώστε να διαπιστώσουν οι γιατροί την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Μιλώντας στο thebest.gr, o γιατρός είπε ότι το θύμα είναι ηλικιωμένος, 75 με 80 ετών, ο οποίος δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο κ. Αλεξόπουλος με αφορμή το ατυχές αυτό γεγονός ξεσπά και δηλώνει πως «επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με τις αφύλακτες διαβάσεις στο κέντρο της Πάτρας. Καθημερινά περνούν εκατοντάδες παιδιά, μανάδες, ηλικιωμένοι και δεν υπάρχει καμία μέριμνα για αυτούς τους ανθρώπους. Αυτή τη φορά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύμα» και συνεχίζει ο γιατρός λέγοντας τα εξής: «Πρέπει να ληφθούν μέτρα, να γίνουν υπέργειες διαβάσεις ή να υπάρξει υπογειοποίηση της γραμμής».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις