Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Σ. Σάραντον αποκάλυψε ότι ο Πολ Νιούμαν ζήτησε μείωση της αμοιβής του για να πληρωθεί εκείνη ισάξια

H Σ. Σάραντον αποκάλυψε ότι ο Πολ Νιούμα...

Είχαν συνεργαστεί προ 20 ετών στην ταινία «Twilight» του Ρόμπερτ Μπέντον

Σε συνέντευξή της, η 71χρονη τιμημένη με Όσκαρ ηθοποιός Σούζαν Σάραντον διηγήθηκε πώς 20 χρόνια πριν, από μόνος του, ο αξέχαστος Πολ Νιούμαν απαίτησε από τους παραγωγούς να μειωθεί ο δικός του μισθός για να αυξηθεί ο δικός της...

Ο φεμινισμός σημαίνει δικαιοσύνη, ίσα δικαιώματα, απολαβές, ίση αντιμετώπιση και είναι γεγονός ότι και στην σώουμπιζ υπάρχουν εξαιρετικοί άντρες που προσπαθούν να ζουν και να εργάζονται μέσα σε αυτό το πλαίσιο ισότητας.

Ένας από αυτούς όπως αναφέρει ανάρτηση του flix.gr, ήταν ο αγαπητός γαλανομάτης σούπερ σταρ Πολ Νιούμαν, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του BBC η Σούζαν Σάραντον.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 1998 στο θρίλερ του Ρόμπερτ Μπέντον «Twilight». Η Σάραντον αποκάλυψε στο BBC ότι όταν ο Πολ Νιούμαν ανακάλυψε ότι οι παραγωγοί που ισχυρίζονταν ότι θα πληρώσουν ισότιμα τους πρωταγωνιστές τους είχαν υπόψη τους μόνο τους... άντρες πρωταγωνιστές τους (δηλαδή τον Πολ Νιούμαν και τον Τζιν Χάκμαν), ο βετεράνος ηθοποιός δεν υπέγραψε το συμβόλαιό του μέχρι να διορθωθεί η αδικία.

«Θα σου δώσω ένα κομμάτι από το δικό μου μισθό», είπε ο Νιούμαν στη Σάραντον, καθώς θεώρησε ότι δεν είναι δυνατόν τα ονόματά τους σε πόστερ και μαρκίζα να έχουν την ίδια βαρύτητα κι αυτός να πληρώνεται περισσότερο.

«Δεν ήταν απλός άνθρωπος. Ήταν θησαυρός» είπε η Σάραντον για τον Πολ Νιούμαν που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών το 2008.

Καθώς η συνέντευξη δόθηκε την Παγκόσμια Μέρα Γυναίκας, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τη σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ.

«Πάντα θα υπάρχει ο "καναπές των οντισιόν". Ποτέ δε θα σταματήσει αυτή η γλοιώδης "συναλλαγή"...»

Και παρόλο που, σύμφωνα με τη Σάραντον, φαινομενικά πάντα υπάρχει η δυνατότητα «επιλογής» - να αρνηθείς δηλαδή τον εκβιασμό - στην ουσία καταλαβαίνει ότι υπάρχουν περιπτώσεις που όλο αυτό είναι αδιέξοδο και άδικο.

«Πρέπει να σταματήσει η εκμετάλλευση. Πρέπει να σταματήσει το ότι οι Χάρβεϊ Γουάινστιν αυτού του κόσμου έχουν αυτή τη δύναμη να κρατούν το επόμενο πρότζεκτ, τις καριέρες μας στα χέρια τους. Αυτό είναι το πιο σιχαμένο από όλα...», είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight