Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικό πρόστιμο οι 6 συλληφθέντες για τα επεισόδια

Πάτρα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους...

Όλοι τους είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και με την υποχρέωση να πληρώσουν πρόστιμο αφέθηκαν οι έξι  συλληφθέντες των επεισοδίων που σημειώθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη 1η Μαρτίου στο κέντρο της Πάτρας μετά την πορεία των αντιεξουσιαστών για το Μακεδονικό. Το κλίμα στο μεταξύ ήταν ήδη τεταμένο λόγω της μεταγωγής στις φυλακές της Λάρισας του κρατούμενου Κωνσταντίνου Γιατζόγλου.

Ο ανακριτής, στον οποίο είχαν οδηγηθεί αργά το απόγευμα της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2018, οι συλληφθέντες για την πρόκληση των επεισοδίων, αποφάσισε να αφεθούν τελικά ελεύθεροι και να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 και στο τέλος του μήνα. Επίσης τους απαγορεύθηκε η συμμετοχή σε διαδηλώσεις ενώ τους επιβλήθηκε και χρηματικό ποσό - πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ, το οποίο πάντως αναμένεται να επιστρέψουν μόλις οριστεί η δικάσιμος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι έξι συλληφθέντες είναι νεαρά άτομα, ηλικίας 21 έως 25 ετών και είναι όλοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί για να τους συμπαρασταθούν αρκετά άτομα, κυρίως του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι οποίοι μόλις άκουσαν την ευνοική απόφαση του ανακριτή ότι οι 6 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και φωνάζοντας συνθήματα συνέχισαν την διαμαρτυρία τους, πραγματοποιώντας πορεία στο κέντρο της Πάτρας, με κατεύθυνση το παράρτημα του Πανεπιστημίου στην Κορίνθου και Κολοκοτρώνη.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε γυναίκες κι ένας άνδρας στον Εισαγγελέα στην Πάτρα για τα χθεσινά επεισόδια - Απολογούνται τη Δευτέρα στον Ανακριτή- ΦΩΤΟ

Ποιος είναι ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου για τον οποίο έχουν ξεσηκωθεί οι αντιεξουσιαστές - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών κοντά στην Ασφάλεια- Ζήτησαν απελευθέρωση των συντρόφων τους -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις