Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυαλιά-καρφιά καταστήματα στην Ερμού για τον Γιαγτζόγλου - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γυαλιά-καρφιά καταστήματα στην Ερμού για...

Ανάληψη ευθύνης από αναρχικούς

Eπίθεση σε καταστήματα της Ερμού πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες που έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν φθορές. Περίπου 25 άτομα που φορούσαν κουκούλες άρχισαν να σπάνε τζαμαρίες, βιτρίνες, καρέκλες και ό,τι υπήρχε μπροστά στα καταστήματα στην Ερμού, στο ύψος της πλατείας Καπνικαρέας.

Στην περιοχή δεν υπήρχε παρά ένας άνδρας ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που δεν μπορούσε να κάτι κάτι παραπάνω από το να ενημερώσει την Αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί είχαν προκαλέσει ζημιές σε περισσότερα από 10 καταστήματα όλων των ειδών.

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ήρθε και η ανάληψη ευθύνης από αναρχικούς που κάνουν λόγο με ανάρτηση στο Indymedia για ενέργεια σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κώστα Γιαγτζόγλου που κατηγορείται για την επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο κατά του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Η ανάρτηση:

"Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπια δυναμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπασαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλου.

ΌΛΑ Η ΤΊΠΟΤΑ
ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΑΣ"

 

Αναρχικοί -ες

 

Οι καταστηματάρχες της περιοχής καταγγέλλουν πως παρά τις συχνές επιθέσεις η αστυνόμευση της περιοχής είναι ελλιπέστατη.

 

Υπενθυμίζεται ότι επιθέσεις από αναρχικές ομάδες σημειώθηκαν σε ένδειξη συμπαράστασης στον Γιαγτζόγλου και στην Πάτρα, σήμερα τα ξημερώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Eπιθέσεις αντιεξουσιαστών τα ξημερώματα στην Πάτρα για τον Γιαγτζόγλου - Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη

Πηγή: newsit.gr

 

Φωτ. από eurokinissi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις