Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλειστό το λιμάνι της Ανκόνα λόγω καιρού- Δεν αναχώρησε δρομολόγιο από την Πάτρα- Ταλαιπωρία των επιβατών

Κλειστό το λιμάνι της Ανκόνα λόγω καιρού...

Το δρομολόγιο ήταν για τις 17.30, το απόγευμα της Δευτέρας 25/2/2018

Πρόβλημα δημιουργήθηκε με την αναχώρηση πλοίου από το νέο λιμάνι της Πάτρας με προορισμό την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα το λιμάνι της Ανκόνα. Πιο συγκεκριμένα το δρομολόγιο του πλοίου Superfast ΧI ήταν να φύγει στις 17.30 το απόγευμα της Δευτέρας 26/2/2018 από την Πάτρα στην Ακτή Δυμαίων αλλά το πλοίο δεν αναχώρησε καθώς το λιμάνι της Ανκόνα είναι γεμάτο από πλοία μιας και λόγω καιρού απαγορεύεται η εκφόρτωση.

Οι δρόμοι της Ανκόνα είναι κλειστοί λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και λόγω αυτού, το λιμάνι είναι κατειλημμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, αν το πλοίο έφευγε στην ώρα του, αφ' ενός θα ταλαιπωρείτο λόγω του καιρού και των δυνατών ανέμων και αφετέρου φτάνοντας στον προορισμό του, στην Ανκόνα θα αναγκαζόταν να μείνει στη "ράδα" όπως λέγεται στη γλώσσα των λιμενικών και δεν θα μπορούσε να προσεγγίσει και να βρει χώρο να δέσει στο λιμάνι.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες με το Superfast ΧI ήταν να αναχωρήσουν περί τους 70 επιβάτες συν τα φορτηγά αυτοκίνητα που θα ταξίδευαν. Τώρα θα αναμένουν τα νεότερα από την εταιρεία και από το λιμάνι της Ανκόνα με το πιθανότερο, στις 8 με 9 το πρωί της Τρίτης 27/2 να εκτελεστεί κανονικά το δρομολόγιο.

Ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο των Μινωικών γραμμών Euroferry Olympia με αναχώρηση στις 19.00 για Βενετία μιας και πηγαίνει απευθείας στη Βενετία θα γίνει κανονικά όπως και το δρομολόγιο της Superfast, Aστερίων που είναι προγραμματισμένο να φύγει στις 12 τα μεσάνυχτα απόψε για Βενετία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις