Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο,τι σκεφτείς αυτό θα γίνει

Ο,τι σκεφτείς αυτό θα γίνει

Του Στέλιου Ταταράκη

Το σώμα και το μυαλό, μας βοηθούν να μπορούμε να ζήσουμε και να επιβιώσουμε στο κόσμο που ζούμε. Σε αυτά τα δύο, αντανακλάται η ποιότητα με την οποία τρέφουμε τον εαυτό μας. Η τροφή εκτός από το φαγητό που καταναλώνουμε είναι και οι σκέψεις που κάνουμε κάθε στιγμή. Όσο καλύτερη ποιότητα τροφής καταναλώνουμε, αντίστοιχη ποιότητα ζωής έχουμε.

Δυστυχώς δίνουμε στον εαυτό μας κακή ποιότητα τροφής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μας βοηθήσει διότι δεν έχει την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται. Ο εαυτός μας μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε, όμως χρειάζεται συνδυασμός καλής τροφής για τους μυς και το μυαλό. Έχουμε μάθει να καταναλώνουμε κακής ποιότητας τροφή και ως εκ τούτου να δυσκολευόμαστε να βάλουμε κάτι διαφορετικό, κάτι καλό στο σώμα μας διότι είναι σε μεγάλη ποσότητα η κακή τροφή με αποτέλεσμα αμέσως να απομακρύνει οτιδήποτε διαφορετικό. Είμαστε γεμάτη με αρνητικές σκέψεις οι οποίες δεν μας βοηθάνε να κάνουμε τίποτα πάρα να είμαστε φοβισμένοι, κακόκεφοι και απογοητευμένοι. Εμείς οι ίδιοι βάζουμε τον εαυτό μας σε αυτή την κατάσταση.

Η ζωή μας θα γίνει καλύτερη όταν βάλουμε καλύτερη ποιότητα τροφής. Ότι σκεφτόμαστε αυτό συμβαίνει και αυτό πράττουμε. Όταν έχεις αρνητικές σκέψεις για όλα και για όλους τότε όλα θα σου πηγαίνουν στραβά και όλοι θα σου φέρονται άσχημα, τίποτα δεν θα σου αρέσει. Όταν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σε θετικό και βλέπεις τα πάντα όπως είναι στην πραγματικότητα, όμορφα, τότε όλα θα γίνονται έτσι ακριβώς όμορφα όπως τα έχεις σκεφτεί. Εάν κάτι δεν πάει όπως το θέλεις θα μπορείς να το αντιστρέψεις πολύ πιο εύκολα. Για να αλλάξει κάτι στη ζωή σου θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που το βλέπεις και το ερμηνεύεις, διάλεξε τον θετικό τρόπο σκέψης και έκφρασης. Ας σταματήσουμε να βάζουμε στο μυαλό και στο σώμα μας όλα τα αρνητικά και ότι δεν μας αρέσει.

Ότι σκεφτούμε και ότι βάλουμε μέσα στο μυαλό μας αυτό το αποτέλεσμα θα έχουμε στη ζωή μας, «ότι σπείρουμε αυτό θα θερίσουμε». Ας αρχίσουμε να θέλουμε θετικά αποτελέσματα στην κάθε μέρα μας και να είμαστε χαρούμενοι, για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας και την ποιότητα τροφής που βάζουμε στο σώμα μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις