Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κινδύνεψαν παιδιά και μεγάλοι από καπνογόνα και μπουκάλια στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού

Κινδύνεψαν παιδιά και μεγάλοι από καπνογ...

Μέχρι και παρουσιαστές φόρεσαν μάσκες

Είναι δυστυχώς από τα αρνητικά φαινόμενα του Πατρινού Καρναβαλιού, που όχι μόνο αφαιρεί πόντους από την καλαισθησία του, είτε το βλέπεις από κόντα είτε από τους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά δημιουργεί ένα ασφυκτικό και επικίνδυνο περιβάλλον.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πληρώματα, κυρίως πουλάριθμα , που βγαίνουν στο τέλος της παρέλασης, επιδόθηκαν στο άναμα των αγαπημένων τους καπνογόνων.

Μητέρα καταγγέλει στο thebest.gr πως το βράδυ του Σαββάτου στη διάρκεια της ποδαράτης, ενώ παρακολουθούσε μαζ με τον σύζυγό, τα παιδιά τους και φίλους τους, το καρναβαλικό θέαμα, μέλος πληρώματος κρατώντας καπνογόνο, σκαφάλωσε σε σιδεριές πάνω από το κεφάλι τους, με αποτέλεσμα οι σπίθες να πέφτουν πάνω τους.

Νωρότερα, όπως αναφέρει, κάποιοι πέταξαν μπουκάλι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι γυναίκα που βρισκόταν δίπλα της. Όταν η γυάλινη φιάλη έπεσε στο έδαφος, έσπασε και τα θραύσματα πετάχτηκαν στον 3, 5 ετών γιο της.

Χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Eπίσης το απόγευμα της Κυριακής πήρα φωτιά η στολή δίχρονου κοριτσιού από βεγγαλικό,που πέταξε στον δρόμο, στο ύψος της πλατεία Γεωργίου, μέλος καρναβαλικού πληρώματος.

Πάτρα: Κινδύνεψε κοριτσάκι από βεγγαλικό- Πήρε φωτιά η στολή του ...

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι για να αντιμετωπίσουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα ο Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά που παρουσίαζαν τις παρελάσεις για το Ionion φόρεσαν μάσκες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις