Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα ...

Οι "εκλεκτοί" του Σωκράτη Οφρυδόπουλου

Η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει αύριο (15.00) την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης πόλης, για το πρωτάθλημα της Football League. Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Αποστολόπουλος, Μασούρας, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Φουρλάνος (ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης), Στεργίδης (χτύπημα στο πόδι απο προηγούμενο παιχνίδι με αποτέλεσμα το ιατρικό τιμ να μην δώσει το «πράσινο φως» για την συμμετοχή του) και Μπιτσάκος (μετεγχειρητικό στάδιο) καθώς και οι Μαστραντωνάκης, Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος, Μπούτιβας, Αγουρίδης, Πλέγας και Αντωνακόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στην Αγυιά και νωρίς το απόγευμα η αποστολή της Παναχαϊκής με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο αναχωρεί για την Καρδίτσα όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Το "δώρο" της Ερασιτεχνικής στους Boxerinos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports