Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ιραν δεν επιβεβαιώνει την “αναχαίτιση” του μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος, από τους Ισραηλινούς

Το Ιραν δεν επιβεβαιώνει την “αναχαίτιση...

Τι δήλωσε υπαρχηγός των Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν

Ο ταξίαρχος Χουσείν Σαλαμί υπαρχηγός των Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν, δηλώνει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε αναφορά για την “αναχαίτιση” ιρανικού μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (drone) από τους Ισραηλινούς, καθώς τους θεωρεί “ψεύτες,” μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Το Ισραήλ κατέρριψε σήμερα ένα ιρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Συρία ενώ έπληξε επίσης, ως αντίποινα, ιρανικούς στόχους στη Συρία, ανακοινώθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

«Ένα μαχητικό ελικόπτερο αναχαίτισε με επιτυχία ένα ιρανικό UAV που είχε απογειωθεί από τη Συρία και διεισδύσει στο Ισραήλ. Το αεροσκάφος εντοπίσθηκε εγκαίρως από τα Συστήματα Αεροπορικής Άμυνας και βρισκόταν υπό παρακολούθηση μέχρι την αναχαίτισή του», αναφέρουν οι ένοπλες δυνάμεις σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

«Σε απάντηση, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ) έπληξαν ιρανικούς στόχους στη Συρία», προστίθεται στην ανακοίνωση χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις