Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Σόου Αντετοκούνμπο στο Σικάγο - ΒΙΝΤΕΟ

ΝΒΑ: Σόου Αντετοκούνμπο στο Σικάγο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, σημείωσε 27 πόντους, με 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ

Εκπληκτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, άγγιξε το triple double, οδηγώντας τους Μπακς σε μεγάλη νίκη με 110-96  επί των Μπουλς στο United Center. Μάλιστα, στο Σικάγο η ομάδα του Μιλγουόκι, πανηγύρισε την τρίτη της επιτυχία σε ισάριθμα παιχνίδια, μετά από την απομάκρυνση του Τζέισον Κιντ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, σημείωσε 27 πόντους (5/10 βολές, 11/19 δίποντα), μάζεψε 9 ριμπάουντ (6-3), μοίρασε 8 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο, και έκανε 3 λάθη στα 35' που αγωνίστηκε, βοηθώντας τους Μπακς να διεκδικήσουν καλύτερή θέση στην κατάταξη της Ανατολής. Κορυφαίος για τους «ταύρους» ήταν ο Μάρκανεν  που έκανε double double (17πόντους και 10 ριμπάουντ).

Καλή ήταν η παρουσία του Κώστα Κουφού, στην ήττα με 113-98 που γνώρισαν οι Κινγκς από τους Σπερς. Ο Έλληνας σέντερ, σημείωσε 6 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και είχε μία ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής, ενώ αντίθετα ο Γιώργος  Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκε. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Σακραμέντο ήταν ο Φοξ με 26 πόντους, ενώ για τους νικητές του Σαν Αντόνιο, ο Φορμπς με 23 πόντους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports