Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Σωματείο του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας αφήνει έξω τους συμβασιούχους!

Πάτρα: Το Σωματείο του Νοσοκομείου Αγ. Α...

Καταγγελία των Ενωμένων Προοδευτικών Εργαζομένων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Ενωμένοι Προοδευτικοί Εργαζόμενοι καταγγέλλει ότι το σωματείο Ιπποκράτης του οποίου ηγείται ο γνωστός συνδικαλιστής Κώστας Πετροπουλος αρνείται να γράψει ως μέλη του τους συμβασιούχους εργαζόμενους. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

"Οι Ενωμένοι Προοδευτικοί Εργαζόμενοι του Γ.Ν.Π, συμβασιούχοι, μόνιμοι και φίλοι των ΕΝ.Π.Ε

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Τις πρακτικές του σωματείου Ιπποκράτης για την ΜΗ εγγραφή των συμβασιούχων  εργαζομένων του Γ.Ν.Π  στο σωματείο και την συστηματική κώφωση του προεδρείου στα αιτήματα των συμβασιούχων όλων των κλάδων.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Το αναφαίρετο δικαίωμα της έγκαιρης εγγραφής των συμβασιούχων στο Σωματείο Ιπποκράτης του Γ.Ν.Π, έτσι ώστε να έχουν όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το καταστατικό του Σωματείου, όπως αυτό του δικαιώματος να εκλέγουν και να εκλέγονται.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Tην ηγεσία του σωματείου Ιπποκράτης ότι ψεύδεται όταν ισχυρίζεται ότι υπάρχει απόφαση της ΑΔΕΔΥ που δεν επιτρέπει την εγγραφή των συμβασιούχων στο σωματείο. Η σκοπούμενη και καθυστερημένη εγγραφή τους δείχνει ξεκάθαρα την προσπάθεια να εξυπηρετηθούν μικροπολιτικά και παραταξιακά συμφέροντα σε βάρος των εργαζομένων, αφού οδηγεί στην προσωρινή απώλεια του δικαιώματός τους να εκλέξουν και να εκλεχθούν στις επικείμενες εκλογές για αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ, για το χρονικό διάστημα από την εγγραφή τους και κείθε ως ο νόμος ορίζει.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Την μονιμοποίηση των συμβασιούχων όλων των κλάδων διότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους και τους ίδιους, και ζητάμε από την κυβέρνηση και την ηγεσία του Γ.Ν.Π την πλήρη και συνεχή εργασία τους στο Νοσοκομείο μας.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις