Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ακτινογραφία των 8 του κυπέλλου Ελλάδος

Ακτινογραφία των 8 του κυπέλλου Ελλάδος

Ενημερωθείτε αναλυτικά!

Πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση να σας τονίσουμε πως για οποιοδήποτε στοιχηματικό αγώνα επιθυμείτε, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά προγνωστικά στοιχήματος απ’ τον ιστοχώρο μας, να μελετήσετε τις προτάσεις των ειδικών μας, ενώ έπειτα να δοκιμάσετε την τύχη σας στους αγώνες, τους οποίους κατόπιν μελέτης στατιστικών, πληροφοριών κλπ σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον με την ευχή ασφαλώς να οδηγηθείτε όσο περισσότεροι γίνεται στο ταμείο.

Απόψε θα αναφερθούμε στους επερχόμενους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, ρίχνοντας μια ματιά όχι απλώς στα πρώτα παιχνίδια, αλλά εν συνόλω στο εκάστοτε ζευγάρι, βγάζοντας πιθανόν για ορισμένα εξ’ αυτών και κάποια συμπεράσματα που ίσως βοηθήσουν μερικούς από σας και για στοιχηματική επιλογή.

Πανιώνιος vs Λαμία

Ξεκινάμε με δύο ομάδες, οι οποίες κατά πρώτον βρίσκονται εντός των στόχων τους στο πρωτάθλημα. Οι κυανέρυθροι απ’ τη μία διαδραματίζουν μια αξιοπρεπέστατη πορεία, ενώ οι Λαμιώτες φαίνονται να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, βασικός στόχος σίγουρα για τον επαρχιώτικο σύλλογο.

Από κει και πέρα, ξεκάθαρο φαβορί πέραν πάσης αμφιβολίας λόγω πολλών δεδομένων είναι ο Πανιώνιος, όμως την ομάδα που πέταξε έξω απ’ την προηγούμενη φάση τον Παναθηναϊκό (έστω και των χιλίων προβλημάτων) σίγουρα δεν μπορείς για κανένα λόγο ελαφρά τη καρδία να την «ξεγράψεις».

 

ΠΑΟΚ vs Ατρόμητος

Και σε αυτό το ζευγάρι, έχουμε συλλόγους που αποτελούν αμφότεροι ευχάριστη έκπληξη στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος, ο οποίος βρέθηκε μέχρι και πρώτος πραγματοποιεί μία πορεία, η οποία δίνει πάρα πολύ μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του και τους κάνει να αδημονούν έτσι ώστε να λάβουν την καλύτερη θέση που κατόρθωσαν ποτέ στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην αντίπερα όχθη ο Δικέφαλος του Βορρά έχει θέσει ως στόχο να κατακτήσει τον τίτλο μετά από πάρα πολλά χρόνια, βαδίζοντας μέχρι την παρούσα χρονική στιγμή σε σωστότατο μονοπάτι.

Επίσης, οι Θεσσαλονικείς έχουν το «καταπίστευμα» του Κυπελλούχου Ελλάδος την περασμένη σεζόν και της ίσως πλέον φορμαρισμένης Ελληνικής ομάδας, όμως και οι Περιστεριώτες έχοντας κάνει μεγάλα παιχνίδια (διπλό μέσα σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ) είναι αποφασισμένοι στην καλύτερη να πουλήσουν πολύ ακριβά το «τομάρι» τους και στην χειρότερη (για τον ΠΑΟΚ) να πετάξουν εκτός συνέχειας τους «ασπρόμαυρους».

 

Πας Γιάννενα vs Λάρισα

Εδώ βρίσκεται ένα ακόμα αμφίρροπο ζευγάρι των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ξεκινάμε με τους «βυσσινί», οι οποίοι με έναν εξαιρετικό προπονητή διανύουν μία περίοδο ουδόλως αποτυχημένη και σιγά σιγά φαίνεται ότι σταθεροποιούνται στον στόχο τους που είναι να αποφύγουν κινδύνους για ενδεχόμενο υποβιβασμό.

Το ίδιο όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει με τον Πας Γιάννενα, ο οποίος βρίσκεται στην 13η θέση χωρίς να τα πηγαίνει λίαν επαρκώς μέχρι αυτή την στιγμή. Παρόλο αυτά, η διαφορά των συλλόγων στο πρωτάθλημα βρίσκεται στους δύο μόλις βαθμούς, οπότε θεωρητικά τουλάχιστον αναφερόμαστε σε δύο ισοδύναμους.

Βέβαια, η Λάρισα θεωρώ πως είναι πιο φορμαρισμένη και προσωπική εκτίμηση είναι ότι δεν θα δυσκολευτεί να αφήσει τον Πας εκτός συνέχειας του θεσμού.

 

Ολυμπιακός vs ΑΕΚ

Το απόλυτο ντέρμπι του γύρου και κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα που θα καταφέρει να περάσει απ’ αυτό το ζευγάρι θα είναι εκείνη που θα ευτυχήσει να κατακτήσει τον τίτλο. Οι Πειραιώτες βρίσκονται πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος με 41 βαθμούς, ενώ οι Ενωσίτες ακολουθούν στην 3η θέση με 38. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους οι ερυθρόλευκοι αν και προηγούντουσαν με 0-2 μέσα στο ΟΑΚΑ, εν τούτοις έχασαν με 3-2, γεγονός που καταδεικνύει απόλυτα το πείσμα και την αποφασιστικότητα των παικτών του Χιμένεθ, οι οποίοι την φετινή αγωνιστική περίοδο δεν τα παρατάνε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ό,τι κι αν συμβαίνει.

Ο Ολυμπιακός έστω κι αν έχει αλλάξει ως τώρα δύο προπονητές, δείχνει να μην χάνει τα «πατήματά» του διαθέτοντας έστω και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι το τίτλο του «φαβορί», αν και η ΑΕΚ πέρυσι τον απέκλεισε και γενικότερα η παράδοση απέναντι στον «δικέφαλο» τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο θεσμό του Κυπέλλου που παραδοσιακά παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερες εκπλήξεις απ’ ότι το πρωτάθλημα, δεν είναι καθόλου ευοίωνη.

Σίγουρα, το πρώτο εκ των δύο «ημιχρόνων», το οποίο θα γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού θα κρίνει πολλά σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι εκμεταλλευτούν πλήρως το Καραΐσκάκη αποκτώντας μία διαφορά ασφαλείας, διότι με αυτή την ομάδα σε έναν επαναληπτικό εντός ενός κατάμεστου ΟΑΚΑ με τον κόσμο να δίνει παλμό, αν υπάρχει έστω και μία ελπίδα της ΑΕΚ για πρόκριση, τότε ο Ολυμπιακός ενδέχεται να μην περάσει διόλου καλά.

Εμείς ας ευχηθούμε πάνω απ’ όλα να διεξαχθούν όμορφα παιχνίδια και όπως πάντα όποιες ομάδες κι αν προκριθούν, νικητής να είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο!

Bet-on-arme.com - Καθημερινά αναλύσεις, προγνωστικά από το 2012

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports