Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Η σπείρα του «αρνάκη», του «κατσίκη» και του ανήλικου «αστακού»

Ηλεία: Η σπείρα του «αρνάκη», του «κατσί...

Ελεύθερος αφέθηκε ο 14χρονος που έκλεβε στη Ζαχάρω

Ελεύθερος αφέθηκε ο 14χρονος που συνελήφθη την Τρίτη στη Ζαχάρω για απόπειρα κλοπής. Με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, επιβλήθηκε στον 14χρονο ο όρος της επίβλεψης από επιμελητή ανηλίκων.

Ο ανήλικος διέπραττε κλοπές μαζί με έναν 30χρονο και έναν 19χρονο, οι οποίοι παρουσιάστηκαν και απολογήθηκαν στον Ανακριτή Πύργου.

Εις βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπών από δύο ή περισσότερους που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση (συμμορία) τετελεσμένες και σε απόπειρα.

«Εγκέφαλος» θεωρείται ο 30χρονος,  ο οποίος ήταν και ο οδηγός και ιδιοκτήτης του μαύρου Άουντι που ξεκινούσε από τη Γαστούνη για τη Ζαχάρω, με στόχο τις κλοπές στα σπίτια των ανυποψίαστών πολιτών, ιδιαίτερα τις Τρίτες.

Το πρωί της Τρίτης μετέβησαν και οι τρεις με το αυτοκίνητο στη Ζαχάρω και μέσα στο σπίτι μπήκαν οι δύο μικρότεροι, ενώ ο 30χρονος περίμενε στο τιμόνι. Η αποτυχημένη απόπειρα κλοπής στάθηκε μοιραία για τον 14χρονο, καθώς τον συγκράτησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς στην κατάθεσή του είπε ότι είναι τρία χρόνια που γίνεται αυτή η ιστορία, αποκάλυψε ο ίδιος σπίτι-σπίτι πού είχαν «χτυπήσει» και ότι οι κλοπές γίνονταν με τον ίδιο τρόπο (παραβίαση με αιχμηρό αντικείμενο), προσθέτοντας ότι αρχηγός της σπείρας ήταν ο 30χρονος.

Οι τρεις άνδρες μάλιστα είχαν και μεταξύ τους κωδικά ονόματα. Ο «εγκέφαλος» ονομαζόταν «αρνάκης», ο 19χρονος «κατσίκης» και ο ανήλικος «αστακός».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχάρω: 15χρονος προσπάθησε να "μπουκάρει" σε σπίτι

 

patrisnews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις