Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Ιανό, στην Αθήνα αυτή την Παρασκευή ο Γιάνης Βαρουφάκης

Στον Ιανό, στην Αθήνα αυτή την Παρασκευή...

Θα συνομιλήσει με το κοινό

Ραντεβού δίνουν αγαπημένοι συγγραφείς με τους αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο του Ιανού στην οδό Σταδίου 24, στην Αθήνα, κάθε Παρασκευή από τις 17:30 έως τις 19:30.

Από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή, ένας συγγραφέας θα βρίσκεται στο φιλόξενο χώρο του Ιανού για να γνωρίσει "από κοντά" όλους όσους αγαπούν τα βιβλία του και θέλουν να μιλήσουν μαζί του.

Για 2 ώρες, γνωστοί συγγραφείς θα βρίσκονται στον ΙΑΝΟ για να υπογράψουν τα βιβλία τους, να ανταλλάξουν απόψεις με το κοινό και να περάσουν ένα όμορφο και ξεκούραστο απόγευμα, μέσα στο όμορφο περιβάλλον του βιβλιοπωλείου.

Aυτή την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 θα έρθει στον Ιανό, ο συγγραφέας και καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος διετέλεσε το 2015 υπουργός των οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Ο 56χρονος Γιάνης Βαρουφάκης είναι καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο διατέλεσε Διευθυντής του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας του ιδίου Τμήματος καθώς και Διευθυντής του Διδακτορικού Προγράμματος.

Ιδιαίτερος λόγος έγινε τελευταία με την ελληνική έκδοση του νέου βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη, με τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι», ένα βιβλίο 800 σελίδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις