Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θανάσης Λιόνας: "Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας"

Θανάσης Λιόνας: "Ένα μεγάλο συγνώμη...

Ο κόουτς της Αχαγιάς '82 δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ακράτα

Μετά από μία όχι τόσο καλή, προπονητικά εβδομάδα λόγω των πολλών απουσιών, μεταξύ των οποίων και αυτές των Χαμηλού, Μοσχοβάκη εξαιτίας των μικροτραυματισμών τους, ήρθε και το κακό αποτέλεσμα στο ματς με την Ακράτα.

Ο κόουτς της Αχαγιάς '82 Θανάσης Λιόνας μετά το τέλος του αγώνα με την Ακράτα είπε: «Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι χωρίς τη δέουσα συγκέντρωση και για αυτό έχουμε ευθύνη όλοι μας και τη μεγαλύτερη ευθύνη οι προπονητές.

Το πολύ δυνατό παιχνίδι της Ακράτας δεν μας επέτρεψε να ακολουθήσουμε την τακτική μας, με αποτέλεσμα να χαλάσει το μυαλό μας και να μην μπορέσουμε να ακολουθήσουμε στο σκορ. Από την άλλη όμως, η ήττα αυτή η οποία μας πονάει γιατί είναι στην έδρα μας, δεν μπορεί να ακυρώσει την εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα.

Οφείλουμε παίκτες και προπονητές να ανασυνταχθούμε και γρήγορα να ξαναγυρίσουμε στις νίκες γιατί όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μακρύ και κρύβει πολλές παγίδες. Σε μία από αυτές πέσαμε μέσα σήμερα. Ένα μεγάλο συγγνώμη ζητάμε στον κόσμο για την κακή σημερινή μας εμφάνιση, επιφυλασσόμαστε στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Η Ακράτα κέρδισε την Αχαγιά '82

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports