Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έως το 2021 στον Αστέρα Τρίπολης ο Πατρινός Γιώργος Κυριακόπουλος

Έως το 2021 στον Αστέρα Τρίπολης ο Πατρι...

Ο 22χρονος άσος ανανέωσε με τους Αρκάδες

Κάτοικος Τρίπολης θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2021 ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο Αστέρας ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας του με τον 22χρονο Πατρινό άσο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στην Κυριακάτικη νίκη επί της ΑΕΛ.

Ο νεαρός αριστερός μπακ εντάχθηκε στις ακαδημίες των Αρκάδων το 2011, ενώ υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του το 2013.

Έχει υπάρξει βασικό στέλεχος στις ομάδες κάτω των 17 και κάτω των 20 ετών του Αστέρα, ενώ έχει αγωνιστεί με τη μορφή του δανεισμού σε Εργοτέλη και Λαμία.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κυριακόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης:

«Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, όλους τους ανθρώπους στη διοίκηση και τους προπονητές που είχα από όταν έπαιζα στην ακαδημία, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του. Είμαι περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα και ανήκω σε μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Θέλω να είμαι ένα από τα παραδείγματα των μικρών παιδιών που ανήκουν στην ακαδημία μας και έχουν όνειρο να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: «Έπιασε» πεντάδα ο Αστέρας Τρίπολης


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports