Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Α.Ε.Π. ο Άγγελος Χατζαράς - «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Στην Α.Ε.Π. ο Άγγελος Χατζαράς - «Θέλουμ...
Μάτσας Ηλίας

Πρώτη φορά πρώτος προπονητής ο νεαρός τεχνικός

Την ανοδική πορεία στην προπονητική του καριέρα επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ο Άγγελος Χατζαράς. Ο νεαρός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία την Αθλητικής Ένωσης Προαστείου.

Μετά από 4 χρόνια στις ακαδημίες του Αίολου Αγυιάς και 3 χρόνια στο πλευρό του Αντρέα Παπαδημητρίου στην αντρική ομάδα, ο 31χρονος τεχνικός αναλαμβάνει την πρώτη του δουλειά σαν πρώτος προπονητής.

Ο Άγγελος Χατζαράς καλείται να αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας καθότι προέρχεται από μηδενισμό στο παιχνίδι με αντίπαλο την Γαλήνη στις 10 Δεκεμβρίου, κάτι που την απομάκρυνε από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Προαστείου έχει υψηλές βλέψεις για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΗ  και στα χέρια του νεαρού τεχνικού, οι ιθύνοντες της ΑΕΠ, ευελπιστούν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΠ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και μου ανέθεσαν τα ηνία της ομάδας.

Η ομάδα διαθέτει πλούσιο ταλέντο και στόχος μου είναι παίζοντας σύγχρονο, ελεύθερο και αποδοτικό μπάσκετ να βγάλουμε το ταλέντο μας αυτό εντός των γραμμών.

Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς μπορούμε να τα καταφέρουμε.», δήλωσε στο thebest.gr .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports