Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις εκδηλώσεις στη μνήμη του Νίκου Τεμπονέρα

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στι...

Την Τρίτη 9/1/2018 στις 18.00 στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα, στα Ψηλαλώνια

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, την Τρίτη 9/1/2018 στις 18.00 το απόγευμα, στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα, στα Ψηλαλώνια και καλεί όλους τους εργαζόμενους να αποδώσουν φόρο Τιμής με τη συμμετοχή τους στη μνήμη του Αγωνιστή Καθηγητή.

«Ο Τεμπονέρας Ζει» είναι ένα σύνθημα παρακαταθήκη ενάντια στην κρίση Αξιών και όχι μόνο, που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, αναφέρει η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και προσθέτει τα εξής.

Ενάντια στη Βία, στην Τρομοκρατία, στη Βαρβαρότητα, στο Φασισμό, στην Ισοπέδωση των Κεκτημένων της Εργατικής Τάξης, στην Κατάργηση του Κοινωνικού Κράτους.

Ενάντια στην κατάργηση της Δημόσιας Παιδείας – Υγείας – Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Αγωνιστής Καθηγητής πριν 27 χρόνια αψηφώντας τον κίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα έπεσε νεκρός, πληρώνοντας με την ίδια του τη ζωή, υπερασπιζόμενος τις Αξίες και τα Ιδανικά του για ένα καλύτερο αύριο, για την Παιδεία, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, τη Συλλογικότητα, την Αλληλεγγύη.

Το Σθένος και η Αγωνιστικότητα του Νίκου Τεμπονέρα παραμένουν διαχρονικά φωτεινό Αγωνιστικό παράδειγμα και αντιτίθενται στην ισοπέδωση των Αξιών, των Κεκτημένων, στο Λαϊκισμό και στην εξαθλίωση που ταλανίζουν τη χώρα και τους πολίτες της.

Ζει – Ζει ο Τεμπονέρας Ζει, με Πέτρουλα, Λαμπράκη μας οδηγεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις